Gæk gæk gæk, nu skal vi til fest!
Er kantinen for ufestlig? Taber din onkel altid saltet i sovsen? Eller mangler du plads til alle vennerne (og vil du gerne slippe for oprydningen?) så kom og vær’ med, når vi kombinerer fællesspisning, påskefrokost, fest og alt det gode i påsken i Absalon.
Vi dækker op til højtiden, sørger for underholdningen og maden – og vi laver endda det store bordplanspuslespil for jer.
Menu:
FREDAG + LØRDAG:
Forret: Lakserillette med spirer & kapers & brød.
Vegetar: Svampecreme med syltede bøgehatte, spirer & brød.
Hovedret: Påske Kylling med karrysalat, bagt kartoffel & dild fraiche.
Vegetar: Selleri med karrysalat, bagt kartoffel & dild fraiche.
Dessert: Citronmåne med mynte.
Program:
17.00-17.45: Ankomst
18.10: Værter byder velkommen
18.20: Forretten præsenteres og serveres
18.50: Hovedret præsenteres og serveres.
19.30: Æggejagt
20.15: Dessert
20.30-21.30: Påskequiz
21.45: Vinderholdet kåret
22.00-02.00: Dansegulvet er åbent
Vi glæder os!
Absalon
PRAKTISK INFO
OBS: Dette er påskefrokost til lørdag d. 16/4. Vi holder påskefrokost både fredag og lørdag.
Billetpris: 300 kr. (eksl. drikkevarer)
Kom fra kl. 17 og senest kl. 17:45, så vi kan komme på plads inden maden er klar.
Hvis I er en større gruppe der skal sidde sammen, så bestil billetterne i samme navn, da vi laver bordplanen på forhånd. Skriv en mail til julefrokost@absaloncph.dk med info om jeres selskab:
– Navnet billetterne er købt i
– Hvilken dato I har købt til
– Hvor mange I er i alt
– Antal vegetarer i selskabet
Vi åbner dørene kl. 22.30 for PÅSKEFROKOST-AFTERPARTY, hvor aldersgræsen er 21 år.