Folkehuset Absalon

OLDIES BUT GOLDIES YOGA 07 SeptemberSep 2022 10:30
OLDIES BUT GOLDIES YOGA

Denne yoga time er for dig der gerne vil tage yogaen lidt ned i gear, men samtidig føle at du får bevæget hele kroppen. Vi både strækker kroppen, styrker kroppen og udfordrer balancen. Vi tør godt sige, at det nok er den hyggeligste yoga time i byen 🙂

 

Om instruktøren Lisbeth

Lisbeth har guidet yoga på fuld tid siden 2013, og hun tror på, at yoga kan være for alle. Hendes fokus er at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor du kan være 100% dig selv, komme præcis som du er, og gennem fokus på åndedræt og bevægelsesprocessen, skabe øget opmærksomhed og forbindelse til krop og sind, og mærke hvad der føles bedst for dig.

 

Lisbeth guider dig igennem yogaens flow med hjerte og varme og stor tiltro til empowerment.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Hilsen

Lisbeth & Absalon

 


 

PRAKTISK INFO

Medbring gerne egen yogamåtte, hvis du kan

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

 

Du er altid velkommen til at tage chancen og komme til holdet med dit klippekort, eller købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt.

 

Kom i god tid, vi starter til tiden.