Folkehuset Absalon

Morgendans 05 SeptemberSep 2023 09:00
Morgendans

Start din dag dansende. Der er Morgendans med Lisa Sommer hver tirsdag og torsdag kl. 9.00. 

Det er fri dans, så der er ingen særlige trin du skal kunne og ikke nogen bestemt måde at bevæge sig på. Vi danser på hver vores måde til den fælles rytme. Vi starter stille med at lande i rummet, og i kroppen. Så kommer vi op i tempo, og inviterer høj puls og store bevægelser ind i dansen. Vi slutter igen i ro. Her er plads til både vildt og mildt, langsomt og hurtigt. 

 

Lisa sætter rammen og guider os trygt gennem dansen, med inspirerende ord, musik og invitationer til at mærke og udfordre din krop og dine bevægelsesmønstre. Alle er velkomne og du behøver ingen danseerfaring for at være med, blot lysten til bevægelse og sved på panden.

The class will be guidet in English when needed.

 

Om vores underviser:
Lisa Sommer har guidet fri dans for store og små grupper i Absalon og andre steder i flere år. Hun er uddannet Danse & Bevægelsesterapeut, i formen Dansergia, og er erfaren i at holde et energifyldt danserum. Lisa står bla. bag Dance Like Nobody´s Watching og gruppen Wild Woman Dance. Hun har danset det meste af sit liv, og de sidste mere end 15 år, har hun kastet sin kærlighed på den frie og ukoreograferede dans. "Jeg elsker det som den frie bevægelse kan gøre for alle slags mennesker, og morgendansen er den bedste start på dagen'. Læs mere på www.lisasommer.dk

 

Vi glæder os til at danse dagen i gang med jer

Kærligst Lisa Sommer og Absalon

 

PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
Kom senest kl. 8.55, vi starter til tiden.

Vil du være sikker på en plads, så køb din billet her på forhånd. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede. Vi refunderer ikke købte billetter.

Der bliver varmt i lokalet, så tag let tøj på og evt. en vandflaske med. Vi danser på bare fødder. Holdet er kun for voksne.