Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Morgendans
tirsdag 25 jun 2024

Morgendans

9:00 - 10:00 Klubben 1. sal 50 kr

Start din dag dansende. Der er morgendans med Lisa Sommer hver tirsdag og med Camilla Schnack hver torsdag kl. 9.

Dansen er fri, og den er din egen. Der er ingen særlige trin og ikke noget rigtigt eller forkert. Vi starter stille med at lande i rummet, og i kroppen. Så kommer vi op i tempo, inviterer vildskab og puls ind, og slutter igen i ro. Her er plads til både det vilde og det bløde, det langsomme og det hurtige. Du danser din egen dans i rummet med alle de andres egne danse. Alt er velkomment og vi finder sammen en fælles puls.

Lisa guider os trygt gennem dansen, med inspirerende ord, musik og invitationer til at mærke og udfordre din krop. She will guide in English when needed.

 Alle er velkomne og du behøver ingen danseerfaring for at være med, blot lysten til bevægelse.

 

Om vores underviser:
Lisa Sommer har guidet fri dans for store og små grupper i Absalon og andre steder i flere år. Hun er uddannet Danse & Bevægelsesterapeut, i formen Dansergia, og er erfaren i at holde et energifyldt danserum.

Lisa står bla. bag Dance Like Nobody´s Watching og gruppen Wild Woman Dance. Hun har danset det meste af sit liv, og de sidste mere end 15 år, har hun kastet sin kærlighed på den frie og ukoreograferede dans. “Jeg elsker det som den frie bevægelse kan gøre for alle slags mennesker, og morgendansen er den bedste start på dagen’. Læs mere på www.lisasommer.dk

Vi glæder os til at danse dagen i gang med jer

Kærligst Lisa Sommer og Absalon 


 

PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
Kom senest kl. 8.55, vi starter til tiden!

Vil du være sikker på en plads, så køb din billet her på forhånd. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede. Vi refunderer ikke købte billetter.

Der bliver varmt i lokalet, så tag let tøj på og evt. en vandflaske med. Vi danser på bare fødder.  

Holdet er for voksne!

Love, Lisa & Absalon