KERAMIKSKOLE FOR BØRN 17 OktoberOkt 2022 09:30
KERAMIKSKOLE FOR BØRN

 

Kom med på keramikskole i Absalon i efterårsferien. Skolen er for alle børn på 9-12 år, der har lyst til at bruge fire dage på at modellere og eksperimentere med ler og dekorationer. 

 

Vi skal lege med leret og lære teknikker, imens vi hygger os sammen og lærer hinanden at kende. Til sidst bliver alle ugens kreationer glaseret og brændt, så de kan komme hjem til pynt eller brug. 

 

Frida, der underviser holdet hele ugen, har selv erfaring både som keramiker og med både undervisning og samvær med børn i alle aldre. Hun elsker at lege og være kreativ og glæder sig til at lave alle mulige (og umulige) kreationer med dit barn i løbet af ugen."

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 


 

 

UGENS PROGRAM

 

Mandag 

Vi lærer hinanden at kende med forskellige lege. Resten af dagen går med at forme portrætter af hinanden i ler.

 

Tirsdag

Vi laver en kop med pladeteknik. Senere laver vi figurer og sender dem på omgang, så vi alle sammen er med til at give dem former og udtryk. 

 

Onsdag 

Vi starter dagen med at dekorere med begitning, som er lermaling, du kan farvelægge og pynte din keramik med. 

 

Torsdag 

Sidste dag bruger vi på at færdiggøre ugens projekter.

 

 


 

 

PRAKTISK INFO

Keramikskolen er for børn på 9-12 år. Man kan tilmelde sig alene eller sammen med et par venner. Alle kan være med, og man behøver ikke at have lavet keramik før. 

 

Vi mødes mandag til torsdag i uge 42 fra kl. 9:30-14:00 alle dage. 

 

Vi spiser frokost sammen hver dag kl. 12 i Absalons café. Frokosten er inkluderet i prisen. Er der allergier eller andet vi skal vide, så send en mail til josefine@absaloncph.dk.

 

Medbring tøj, der kan tåle keramikstøv.

 

Omkring 3 uger efter keramikskolen, kan I hente jeres færdige keramik, som i mellemtiden er blevet glaseret og brændt. Vi sender en mail, når sagerne er klar til afhentning.