BABY HÅND- OG FODAFTRYK I KERAMIK 27 JanuarJan 2022 10:00
BABY HÅND- OG FODAFTRYK I KERAMIK

Kom og lav et aftryk af din babys lille hånd og fod i keramik ❤ Det tager ikke lang tid og er slet ikke svært.

 

Vi forbereder en plade af ler, som du kan lave aftryk i. Derefter kan du bruge stempler til fx at skrive navn og alder og skære lerpladen i en form, du kan lide.

 

Efter workshoppen bliver pladerne brændt. Der kan gå mellem en til tre uger før du kan hente dit færdig aftryk i keramik. Vi sender en mail, når det er klar til at blive hentet. Aftrykket bliver lidt mindre efter det er brændt.

 


 

PRAKTISK INFO

 

Kig forbi mellem kl 10:00-11:30, så vi kan afslutte kl 12:00. Det tager omkring 15-30 minutter at lave aftrykket. Vi hjælper med at lave aftrykket. Prisen inkluderer materialer og brænding. Det er 250 kr. for et aftryk. Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset.

 

Keramikværkstedet ligger på 3. sal i lokalet, der hedder ’Børnehaven’. Du kommer derop ad trappen ved baren. Der er ingen elevator.

 

Vi råder dig til at deltage i workshoppen med en baby der er mindst to en halv måned gammel.

 

Vi gør vores bedste for at få den keramik som er lavet i november klar til at blive hentet inden jul. Det som er lavet i december kan ikke nå at blive brændt og klar inden jul.

 

OBS: Husk at tjekke datoerne, før du køber billet! Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato. Hvis I er forhindret i at komme eller syge så kan du give pladsen til en anden eller sælge billetten videre.

 

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

 

Vi glæder os til at se dig og din baby!