5 Ugers Keramik Forløb 20 JuniJun 2022 18:00
5 Ugers Keramik Forløb

Kom og dyk ned i keramikkens verden og muligheder sammen med andre keramiknysgerrige. Du vil lære teknik, udforske materialer og få lavet sjove, smukke, funktionelle, kunstneriske objekter, som du kan tage med hjem, når de er brændt og glaseret. 

På dette forløb har vi god tid. Vi mødes 5 mandage i 3 timer, og undervejs vil du modellere en kande og en vase med teknikker som pinching, pølseteknik og pladeteknik. Du vil også have tid til at arbejde på dit eget projekt. Når du er færdig med at formgive kan du dekorere med farvevalg med begitning og glasur. Den sidste gang glaserer du selv dine egen keramik med glasur.

 


 

PRAKTISK INFO 

Pris: 900 kr

Forløbet strækker sig over 5 mandage og varer 3 timer pr. gang.
Alle kan være med, uanset keramik-erfaring.

Keramikværkstedet ligger på 3. sal i Folkehuset Absalon. Der er ikke elevator. Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset. Vores keramiker guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen.

OBS: Husk at tjekke datoerne grundigt, før du køber billet, der er både forløb mandag, onsdag og lørdag! Billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

Vi glæder os til at se dig!