Folkehuset Absalon

HOUSE LET ØVET 16 AugustAug 2023 18:00
HOUSE LET ØVET

Har du allerede stiftet bekendtskab med House og vil gerne blive endnu bedre til det? Så har du chancen på dette 8-ugers forløb i Absalon.

 

Housedance er en dynamisk og rytmisk genre med massere af footwork koordination og body grooves som giver sved på panden og løfter humøret i sammenspil med musikken. Vi arbejder på at opleve frihed i vores udtryk indenfor et specifikt trinsprog. På holdet vil vi derfor både inkorporere særlige trin, bevægelser og freestyle. Dette hold er for let øvede og dig der kender lidt eller meget til whacking i forvejen.

 

Housedance kommer fra 80’ernes latin- og afroamerikanske club scene i New York og danses til Deep- & Soulful house musik. Det er en social dans, der er opstået som en bevægelse, hvor kulturer smeltede sammen i fejring af at udtrykke sig frit og kommunikere med andre gennem dans. Genren inkorporerer teknikker fra Tapdance, Hiphop, Samba, Capoeira, Jazzrock, Disco, Lindyhop, breaking, afrikanske og afrocaribiske danse mm

 

Om vores underviser Marie Kaae:

Marie har danset i over 25 år og er international kendt i genren. Hun har over 20 års erfaring som underviser og arbejder til dagligt som koreograf og danser.

 


PRAKTISK INFO

April/maj-forløb: 6-uger fra onsdag d. 12. april til og med 17. maj - Kl. 18.00-19.30 / 600 kr. - UDSOLGT

Aug.-okt.-forløb: 8-uger fra onsdag d. 16/8 til og med 4/10 - Kl. 18.00-19.30 / 800 kr.

 

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Husk vandflaske og tøj du kan bevæge dig i.