Folkehuset Absalon

Høvdingeboldturnering 30 MajMaj 2023 20:30
Høvdingeboldturnering

Var du holdets designerede høvding i idræt? Var du en mester til at gribe, eller var du altid den første til at ryge ud?

 

Nu har du chancen for at genfinde din indre høvdingebold-mester eller at få revanche for alle de tabte kampe. Kom og vær med, når Absalon afholder høvdingeboldturnering.

 

KORT OG GODT

► Vi spiller i hold på 5 personer, så tag din nabo, din folkeskolekammerat, familie og bedste ven med til en sjov og aktiv aften.

 

► Selvom du ikke vinder behøver du ikke forsvinde. Snup en kop kaffe eller en drink i baren og hep på dit yndlingshold fra balkonen.

 

► Inden turneringen går i gang, står Dodgeball Danmark for lidt opvarmning, så kaste-armen er helt klar til kamp.

 

► Denne gang vil turneringen vare over flere dage, først to aftener med kvalifikationskampe og sidste aften vil der være både et par kvalifikationskampe, semifinaler og til sidst en finale, hvor vi kan kåre Absalons stærkeste høvdingebold-hold. Vær derfor opmærksom på hvilken dato I køber billet til.

 

KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE..

 

.. og høvdingebold kan spilles i mange variationer. Vi spiller efter de traditionelle regler, dog med en blødere bold.

 

Til at hjælpe med at holde styr på bolde, bane og regler, får vi besøg af Dodgeball Danmark og Pan Dodgeball til høvdingebold-turneringen, læs mere om dem herunder:

 

Pan Dodgeball: Danmarks eneste Dodgeball-klub, som en del af Pan Idræt. Her kan alle komme og spille dodgeball, som er en udvidet og sjov udgave af høvdingebold. Her er alle er velkomne til at spille.

 

Læs mere på Pan Dodgeball's Facebook

 

Dodgeball Danmark: Danmarks første dogeball- og høvdingeboldforbund. Vores fokus er at udbrede dodgeball og høvdingebold i Danmark ved at hjælpe interesserede spillere i at etablere klubber og udbrede sporten, ligesom vi også er i gang med at skabe et landshold.

 

Læs mere på Dodgeball Danmarks Facebook 

 

VI GLÆDER OS!

 

De bedste hilsner Absalon

_____________________________________
PRAKTISK INFO

 

Man køber en billet pr hold. Billetten gælder for 5 deltagere.

 

Disse datoer kan dit hold deltage:

► Tirsdag d. 28. Marts - her vil 16 hold konkurrere om at kvalificerer sig til semifinalerne d. 30. Maj, vær derfor opmærksom på at kunne begge datoer, hvis dit hold går videre.

 

► Tirsdag d. 25. April - her vil 16 hold konkurrere om at kvalificerer sig til semifinalerne d. 30. Maj, vær derfor opmærksom på at kunne begge datoer, hvis dit hold går videre.

 

► Tirsdag d. 30. Maj - her vil 8 hold konkurrere om at kvalificerer sig til semifinalerne. Obs. her går kun to hold videre. Semifinalerne finder sted samme aften.