Folkehuset Absalon

Høvdingeboldturnering 07 JuniJun 2022 20:30
Høvdingeboldturnering

Var du holdets favorit i idræt? Var du en mester til at gribe, eller var du altid den første til at ryge ud?

Nu har du chancen for at genfinde din indre høvdingebold-mester eller at få revanche for alle de tabte kampe. Kom og vær med, når Absalon afholder høvdingeboldturnering.

Denne gang vil turneringen vare over flere dage, først to aftener med kvalifikationskampe og sidste aften vil der være både et par kvalifikationskampe, semifinaler og til sidst en finale, hvor vi kan kåre Absalons stærkeste høvdingebold-hold.

Kom og vær med når Absalon forvandles til en gymnastiksal, som den vi kender fra folkeskolen. Sammen tager vi tilbage til de unge år, hvor alt var fryd og gammen – lige indtil man fik en bold i smasken.

 


 

KORT OG GODT

► Vi spiller i hold på 5 personer, så tag din nabo, din folkeskolekammerat, familie og bedste ven med til en sjov og aktiv mandag aften.

► Vi spiller en turnering fra 20.30 og bliver ved indtil vi har fundet en top tre. 

► Top tre vil derefter kvalificerer sig til finalen der finder sted 7. Juni.

► Selvom du ikke vinder behøver du ikke forsvinde. Snup en kop kaffe eller en drink i baren og hep på dit yndlingshold fra balkonen.

 

Disse datoer kan dit hold deltage:

► Tirsdag d. 3. Maj - her vil 16 hold konkurrere om at kvalificerer sig til semifinalerne d. 7. Juni, vær derfor opmærksom på at kunne begge datoer, hvis dit hold går videre.

► Tirsdag d. 7. Juni - her vil 8 hold konkurrere om at kvalificerer sig til semifinalerne. Obs. her går kun to hold videre. Semifinalerne finder sted samme aften.

 

KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE..

.. og høvdingebold kan spilles i mange variationer. Vi spiller efter de traditionelle regler, dog med en blødere bold.

De præcise regler bliver selvfølgelig opsummeret på selve aftenen.

VI GLÆDER OS!

De bedste hilsner Absalon

 


 

PRAKTISK INFO

Man køber en billet pr hold. Billetten gælder for 5 deltagere.

Pris: 150 kr