Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: HEELS WORKSHOP
lørdag 01 jun 2024

HEELS WORKSHOP

16:00 - 17:30 Klubben 1. sal 100 kr.

Har du også længe ledt efter en god grund til at hoppe i de der flotte høje hæle, du har haft stående hjemme i skabet, men aldrig har haft anledning til at bruge? Så er det nu du skal hive dem frem fra gemmerne og tage dem med til heels-workshop.

Heels er en workshop for ALLE uanset køn, alder, niveau osv. Måske har du danset før, måske er det helt nyt for dig – doesn’t matter. Så længe du har lyst til at prøve at danse i høje hæle, er du velkommen.

Vi vil arbejde med blandt andet balance, elegance, attitude, hvordan man går i høje hæle og vi afslutter med en lille heels koreografi, der vil få vores indre diva til at shine. 

Vi danser til en blanding af musik fra ikoniske hits til nye tracks, der har det til fælles at de fejrer empowerment og selvtillid. So show up and let’s keep our heads and heels high together!

Om underviseren:

Mie har taget to danseuddannelser i klassiske og undergrundsstilarter på Sceneindgangen og Hotstepper. Nu lever hun af at undervise, optræde og koreografere. Hun er en energibombe, der spreder glæde med sin højlydte latter, og hun går op i at skabe et trygt rum sammen med sine elever, hvor alle kan føle sig velkomne og ikke mindst have en fest! 

Vi glæder os til at danse med jer!

Kh Mie Bjarnild og Absalon


 

PRAKTISK INFO

Medbring selv hæle til indedørs brug – det kan både være brede hæle og stiletter. Vær opmærksom på, at hvis du danser i stiletter, skal hælen være af plastik/gummi. Er den af metal, skal den beskyttes med et plastik/gummi-cover.

The class will be taught in English if needed