Folkehuset Absalon

AFLYST - GOTVED BEVÆGELSE 17 OktoberOkt 2020 10:30
AFLYST - GOTVED BEVÆGELSE

Gotved bevægelse i Absalon hver mandag kl. 10.30-11.45.

 

Gotved bevægelse bygger på kroppens naturlige bevægemønster og totalbevægelse. Vi vil derfor svinge, fjedre, lave krydsbevægelser og let koordination, alt sammen til rytmer fra alverdens musik.

 

Med elementer af dans får vi ekstra mulighed for at lege med og nyde bevægelser, bevægelighed og rytme.
Vi får pulsen op, og vi får bevæget leddene. Vi skal også lave stræk og udspænding, og hver time afsluttes med en blid afspænding.

 

Gotved rummer også bevidsthed om kroppens opspænding, udspænding, afspænding og afslapning. Med opmærksomhed på forskellig bevægelseskvaliteter skaber vi bevidsthed om egen krop og bevægemønster.

 

Vi har fokus på et frit åndedræt og flow i bevægelserne. Vi kommer hele kroppen igennem, og timen kan være med til at give os en øget oplevelse af styrke, balance og flow i kroppen.

 

Alle er velkomne!

 

Om vores underviser Anna Louise Holm:
Anna Louise er uddannet Gotvedbevægelsespædagog og massør. Hun har stor interesse for krop sind og velvære. Hun elsker at danse og bevæge sig, samt at øge kropsbevidsthed og indre ro. Anna Louise holder af at bidrage til gode kropslige oplevelser for den enkelte.

 

PRAKTISK INFO

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Kom i god tid, vi starter til tiden.

 

Hvis du vil være sikker på at få en plads, så køb din billet på forhånd her, eller kom forbi i god tid og køb din billet i baren inden holdet starter.

 

Medbring gerne egen yogamåtte, hvis du kan.