Folkehuset Absalon

Dansefest forløb (6-8 år) 09 JanuarJan 2024 14:45
Dansefest forløb (6-8 år)

På dette 8-ugers danseforløb for børn (6-8 år) kommer vi til at give den gas med de nyeste trin og danse til en masse fede sange. Der er plads til alle, og vi indretter undervisningen efter os, der er med. Man må gerne komme med ønsker til sange vi kan danse til.

 

Vi danser både hiphop, showdance, moderne og meget andet. Vi skal dele glæden ved at bevæge os på dansegulvet og have en fest. Pernille er klar til at give den gas med jer og hun glæder sig mega meget. 

Alle kan være med uanset om man har danset før.

 

Om vores underviser: Pernille har danset i 33 år og danser mange forskellige stilarter. Hun blev uddannet danser, instruktør, koreograf i 2008 og er tidligere konkurrencedanser i hiphop, showdance og moderne disco. Det er vigtigt for Pernille, at hendes timer er lærerige, energiske og fulde af glæde.

 

Om vores underviser:

Pernille har danset i 32 år og danser mange forskellige stilarter. Hun blev uddannet danser, instruktør, koreograf i 2008 og er tidligere konkurrencedanser i hiphop, showdance og moderne disco. Det er vigtigt for Pernille, at hendes timer er lærerige, energiske og fulde af glæde.

 

Praktisk information

Jan.-feb. 7 ugers forløb: fra tirsdag d. 9/1 til tirsdag 27/2 (OBS. ingen dans i uge 7 - d. 13/2)

Tirsdage kl. 14.45-15.45

Alder: 6-8 år 

Pris: 350 kr. for hele forløbet