Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: ContaKids workshop
lørdag 15 jun 2024

ContaKids workshop

11:00 - 11:45 100 kr

Kom og vær med denne lørdag til ContaKids workshop for børn og deres voksne.

Contakids er en legende bevægelsesklasse for børn i alderen 2-5 år med voksen. Klassen består af forskellige lege og øvelser, der styrker vores kropsforståelse, motoriske evner, kreativitet og impulsivitet. Klassen sætter rammerne for, at båndet og tilliden mellem barn og voksen styrkes, og skaber gennem leg plads til nye måder at være sammen på. Vi skal løbe, kravle, flyve og balancere – lege og have det sjovt!

I Contakids er der ikke en rigtig eller forkert måde at være med på – alle humører, kroppe og erfaringer med bevægelse er velkomne!

 

Om underviser
Camilla er uddannet moderne danser, og har lang og bred erfaring med undervisning i forskellige aspekter af bevægelse – fra yoga og pilates til improvisation og kreativ dans for børn, voksne og ældre. Hun er senere uddannet som Contakids-underviser i Frankrig. For Camilla er tryghed og glæden ved bevægelse det vigtigste i hendes klasser.

 

Mange hilsner

Camilla og Absalon

 


 

PRAKTISK INFO

Pris: 100 kr. for barn + voksen.

Køb billet på forhånd, hvis du vil være sikker på at få plads. Hvis der ikke er udsolgt, kan der købes billetter på dagen.

Husk at medbringe tøj, I let kan bevæge jer i.