Folkehuset Absalon

Baby sansemotorik 4-8 mdr. 27 JanuarJan 2022 10:30
Baby sansemotorik 4-8 mdr.

♥ Velkommen til Baby sansemotorik i Absalon ♥

 

10.30-11.15 for 4-8 måneder.

11.30-12.15 for 9-13 måneder.

 

Aldersinddelingen er vejledende, og sover dit barn eller er der fyldt på det hold, der passer til barnet, er I velkommen til at deltage på et af de andre.

På disse hold bruger vi musik og sanglege til at arbejde med babys motorik, vestibulærsansen og tidlig sprogudvikling. Det vil være en ren sansestimulerende oplevelse for din baby med lyde, bevægelse og farver/former. Alle kan være med, blot du har lysten til at synge og lege med din baby. 

 

Om underviser Anne Hald:

Anne er uddannet sanger og sangpædagog ved Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg elsker at sprede glæde via sang og musik og har en vision om, at få flere til turde synge for og med deres børn.

 

 

PRAKTISK INFO

 

Tag gerne et lille tæppe eller underlag med som dit barn kan ligge på. Kom i god tid, vi starter til tiden.

 

Det er ikke muligt at parkere barnevogne indendørs i Absalon. Indgangen skal holdes fri af hensyn til brandsikkerhed og der kan ikke holde vogne i salen.

 

Pris: 50 kr. pr. voksen

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

 

Du er altid velkommen til at tage chancen og købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt.