Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: 6-UGERS KERAMIKFORLØB FOR ØVEDE
tirsdag 10 sep 2024

6-UGERS KERAMIKFORLØB FOR LETØVEDE

19:00 - 22:00 Børnehaven 3. sal 1300 kr.

Har du allerede prøvet kræfter med keramik og vil du gerne endnu mere, så kom med på dette 6-ugers forløb for letøvede.

På forløbet for øvede arbejder du selvstændigt med dine projekter, og underviseren kan vejlede og give gode råd undervejs. Det er et forløb uden formel undervisning, så det er godt, hvis du kender grundlæggende teknikker som pølseteknik og pladeteknik – samt at du har erfaring med at bruge begitning.


 

PRAKTISK INFO

Pris: 1300 kr

Forløbet løber over seks tirsdage, hvor du har tre timer i værkstedet pr gang. Den sidste gang glaserer vi og du får en introduktion til hvordan du glaserer selv. Prisen inkluderer undervisning, 3,5 kg ler (med mulighed for at købe mere), glasur og brænding. Du kan lave sager der måler op til 25 cm i bredde og højde.

De første 5 gange vil vi forme ting i ler, og der er mulighed for at dekorere dem med lerfarve (begitning). Den sidste gang skal vi glasere kreationerne. Der vil være en demonstration af, hvordan man glaserer.

Keramikværkstedet ligger på 3. sal i Folkehuset Absalon. Der er ikke elevator. Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset. Vores keramikere guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk.

OBS: Husk at tjekke datoerne grundigt! Billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.