Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: 5 UGERS KERAMIK FORLØB
lørdag 22 jun 2024

5 UGERS KERAMIK FORLØB

13:30 - 16:30 Børnehaven 3. sal 1100 kr.

Kom og dyk ned i keramikkens verden og muligheder sammen med andre keramiknysgerrige. Du vil lære teknik, udforske materialer og få lavet sjove, smukke, funktionelle, kunstneriske objekter, som du kan tage med hjem, når de er brændt og glaseret.

På dette forløb har vi god tid. Vi mødes 5 lørdage i 3 timer, og undervejs vil du modellere en kande og en vase med teknikker som pinching, pølseteknik og pladeteknik.

Du vil også have tid til at arbejde på dit eget projekt. Når du er færdig med at formgive kan du dekorere med farvevalg med begitning og glasur. Den sidste gang glaserer du selv dine egen keramik med glasur.

 

PROGRAMMET

Uge 1: Pølseteknik
Vi bygger en kande med pølseteknik.

Uge 2: Pladeteknik
Vi laver en vase med pladeteknik.

Uge 3: Dekoration
Vi dekorerer vores sager med begitning i mange farver.

Uge 4: Fri leg
Tid til fordybelse og videre arbejde med teknikkerne.

Uge 5: Glasering
Vi prøver kræfter med at give farve til vores ler kreationer med glasur.

 

PRAKTISK INFO

Pris: 1100 kr.

Forløbet strækker sig over 5 lørdage og varer 3 timer pr. gang. Prisen inkluderer undervisning, 3 kg ler (med mulighed for at tilkøbe mere ler), glasur og brændinger. Alle kan være med, uanset keramik-erfaring.

Keramikværkstedet ligger på 3. sal i Folkehuset Absalon. Der er ikke elevator. Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset. Vores keramiker guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen.

Undervisningen kan forekomme på engelsk.

OBS: Husk at tjekke datoerne grundigt, før du køber billet, der er både forløb mandag, onsdag og lørdag! Billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

Vi glæder os til at se dig!