Folkehuset Absalon

Whacking Let Øvet 29 NovemberNov 2023 21:45
Whacking Let Øvet

Har du allerede stiftet bekendtskab med Whacking og vil gerne blive endnu bedre til det? eller vil du bare gerne fortsætte med at danse Whacking hver torsdag? Så har du chancen på dette 6-ugers forløb i Absalon.

Whacking bliver danset til funk/disco musik, og er poses, armsving og soulsteps. I undervisningen lægger vi vægt på armteknik, funksteps, poses og det performative element i Whacking. Dette hold er for let øvede og dig der kender lidt eller meget til whacking i forvejen.

Whacking kommer fra 70'ernes klubmijlø i Californien. Stilen blev især skabt af bipoc homoseksuelle mænd, der var inspireret af drag queens, og ikoniske skuespillere som Greta Garbo, Marlene Dietrich og Marilyn Monroe. Mange stiftede bekendtskab med dansegenren gennem TV-programmet Soul Train. 

 

Om vores underviser:
Ida Irma har arbejdet professionelt med Whacking i flere år - både med undervisning, performance og battles. Derudover har hun 3 års danseuddannelse bag sig. 

 

PRAKTISK INFO

Let øvet Aug./sept. Forløb: Fra torsdag d. 18.august til og med 22. september  - Kl. 18.15-19.15
Pris: 300 kr.

 

Let øvet Sept./nov. Forløb: 6-uger fra torsdag d. 29. september til og med 10. november (OBS. med pause d. 20/10 i uge 42) - Kl. 18.15-19.15
Pris: 300 kr.


Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.