oktober, 2020

Dette er en gentagende begivenhed

30
oktfredag
OLDIES BUT GOLDIES - DANS & BEVÆGELSE10:30 - 11:45

Information

OLDIES BUT GOLDIES DANS & BEVÆGELSE

  • Kl. 10.30 – 11.45
  • i Klubben, 1. sal
  • 50 kr.

Beskrivelse

▪ THIS EVENT IS IN DANISH ▪

Oldies but goldies – Dans & bevægelse er hver fredag kl. 10.30-11.45 i Absalon.

Kom og få sved på panden og hele kroppen rørt til en aktiv time hvor dansen er udgangspunktet for bevægelserne.

Holdet er for os med grå stænk i håret (seniorhold). Vi bevæger os til musik, starter langsomt med at varme hele kroppen op med bevægelser, der er naturlige for kroppen. Vi laver simple dansetrin, der udfordrer koordinationen og får smilet frem på læben. Vi får pulsen op med styrke og dansende balanceøvelser, der gør kroppen stærkere og udfordrer vores sædvanlige bevægelsesmønstre. Der vil være elementer af fri dans undervejs så vi kan slippe hovedet og lade kroppen føre an. Til sidst slutter vi af med udstrækning og afspænding.

Det er et hold med fokus på glæden ved bevægelse, lige gyldigt hvordan det ser ud. Bevidsthed i kroppen, samt holdning og vejrtrækning.

Alle er velkomne, og der er plads til de skader og skavanker, der skulle være dukket op med årene. Du er velkommen til at komme og prøve en enkelt gang for at se, om det er noget for dig. Tag tøj på du kan bevæge dig i og en vandflaske med.

Om vores underviser Lisa Sommer:
Lisa er uddannet Danse & Bevægelsesterapeut, i formen Dansergia. Hun har danset det meste af sit liv, først til jazz, moderne og i musicals. De sidste mere end 10 år har hun kastet sin kærlighed på den frie og ukoreograferede dans, og er også bla. inspireret af dansen 5Rytmer. Hun har danset med unge psykisk syge på Rigshospitalets lukkede afdelinger, og elsker det som dansen kan skabe hos alle mennesker.
“Jeg kan lide vildskab. Jeg danser så meget som jeg kan, også i strømpesokker hjemme i stuen, hopper i vandet når der er is på, og sætter gerne et kiteboard under fødderne om sommeren”.

Vi glæder os til at komme glad i form med jer!

Bedste hilsner
Lisa og Absalon


PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

At the moment it is only possible to be 10 people in the room, due to the new restrictions. Therefore we sell tickets online.

OBS tag din egne måtte med til slutningen af timen. Har du symptomer på sygdom skal du blive hjemme.

Du kan også følge med på Facebooksiden Bevægelse i Absalon.

Lignende begivenheder

GrillTennis – Opvarmning til VM 17/05 kl. 20:00 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00

X