Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Her i vinterhalvåret kan du også få suppe til en 50’er de fleste dage.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 15. januar

Stegt gulerod og østershat med sesam og pocherede æg

Bulgur med edamame, springløg og jordnødder

Tahin creme med sorte hvidløg

TIRSDAG d. 16. januar

Kalkunsteg med kalkunbacon, ærter og rødløg

Stegte kartofler med champignon og hasselnødder

Estragon mayonnaise

ONSDAG (vegetar) d. 17. januar

Kikærte-farsbrød med bøftomater og koriander

Perlebygsalat med spinat, grønne bønner og oliven

Græsk yoghurt med kapers og persille

TORSDAG d. 18. januar

Massaman karry med oksekød og æggeblomme-kartofler

Basmatiris med cashew, lime og persille

Agurk og chilirelish

FRIDAY NIGHT DELIGHT d. 19. januar

Langtidsstegt oksespidsbryst, grillede citroner og chiliketchup

Bagte kartofler med majs, brunet smør og purløg

Vinterkål coleslaw med grov sennep

Pecan Pie med ahornsirup og creme fraiche

LØRDAG & SØNDAG d. 20.-21. januar

Gammeldaws skipperlabskovs med peberrod og purløg

Syltede beder, agurk, gulerod og ristede løg

Groft rugbrød, pisket smør og havsalt