Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Her i vinterhalvåret kan du også få suppe til en 50’er de fleste dage.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 23. april

Stegte svampe med bønner, rugbrød, tomat og løg

Quinoasalat med grovsennep og syltede kartofler

Rygeostcreme med karse

TIRSDAG d. 24. april

Braiseret oksebryst med kartofler, perleløg og laurbærblade

Rugbrød, syltede rødbeder og purløg

Pisket smør med peberrod

ONSDAG (vegetar) d. 25. april

Æggekage med stegt majs, røget cheddar og grønne oliven

Agurkesalat med croutoner, syltede rødløg og oregano

Tartarcreme med kapers

TORSDAG d. 26. april

Risotto med kylling, spinat og vesterhavsost

Rucolasalat med grønne linser, oliven og nødder

Nordisk pesto med stikkelsbær

FRIDAY NIGHT DELIGHT d. 27. april

Oksespidsbryst med timian, røget havsalt og løgkompot

Smørstegte kartofler med grønne asparges, ærter og ramsløg

Sauce fra oksestegen og pisket creme fraiche

Rabarber panna cotta med hvid chokolade og estragon

WEEKEND d. 28.-29. april

Rød karry med oksekød tomat, kokos og jordnødder

Basmatiris med broccoli, sesam og basilikum

Edamame med hvidløg og chili