Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. I sommerhalvåret har vi desuden en sandwich på menuen.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 15. oktober

Hokkaidogratin med gedeost, hvidkål og figner

Grønkålssalat med æble, syltede græskar og græskarkerner

Pisket smør med citron og peber

TIRSDAG d. 16. oktober

Lammeboller i gul karry med kikærter og syltede abrikoser

Bulgur-tabbouleh med tomat, rødløg og persille

Yoghurt med agurk og olivenolie

ONSDAG (vegetar) d. 17. oktober

Chiligryde med østershatte, pintobønner og stegte peberfrugter

Bagt kartoffel med røget salt & pisket smør med spidskommen

Tortillachips og lime-koriandercreme

TORSDAG d. 18. oktober

Kylling i hvidvinssauce med champignon, ærter og persille

Stegt pastinak og sød kartoffel med løvstikkepesto

Syltede rødbeder i balsamico

FRIDAY NIGHT DELIGHT d. 19. oktober

Vietnamesisk baguette med citrongræs braiseret oksespidsbryst

Råkost af kål, kinaradise, syltet gulerod, agurk og koriander

Ristet sesammayo og grøn chiliolie

Sticky kokosris med mango og mynte

WEEKEND d. 20. – 21. oktober

Farsbrød af kalkunoverlår med BBQ-glaze og sprød rasp

Kartoffelsalat med rosenkål, spinat og syltede perleløg

Purløgsmayo med dijonsennep