Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FÆLLESMORGENMAD

Hver søndag har vi Fællesmorgenmad i Absalon, som foregå ligesom Fællesspisning, men i brunch-udgave. Det er kl. 10, og koster 50 kr.

Billetter kan købes både på forhånd og i døren på dagen. Du finder billetter gennem begivenheden i kalenderen her på hjemmesiden eller under begivenheder på Facebook.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Her i vinterhalvåret kan du også få suppe til en 50’er de fleste dage.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING + FRIDAY NIGHT DELIGHT

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. mand, og børn til og med 5 år spiser gratis. (Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Hvordan foregår Fællesspisning

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17.

 

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG d. 20. november

Rodfrugtssteg med haloumi, oliven og sprøde kerner

Kikærtesalat med stegt blomkål og bagte og syltede løg

Persillepesto

TIRSDAG d. 21. november

Braiseret okse i kokossauce og kokoschips

Basmatiris med stegte svampe og soyaristede jordnødder

Mynteyoghurt

ONSDAG d. 22. november

Risotto med spinat, parmesan og røgede mandler

Bagte beder med kapers, rødløg og dild

Artiskok- og hvidløgstapenade

TORSDAG d. 23. november

Stegt kalkun med fyld af løg og ærter

Græskarmos med rå grønkålssalsa

Country sherry gravy

FREDAG & LØRDAG d. 24.-25. nov

 

Julefrokost i Absalon – UDSOLGT

SØNDAG d. 26. november

Hel kyllingeroast med majs, æble og hvidløg

Grov couscouspilaf med springløg, bønner og kål

Habanero chili mayo