Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. I sommerhalvåret har vi desuden en sandwich på menuen.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn under 3 år spiser med gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING i UGE 8

MANDAG (vegetar) d. 18. februar

VEGETAR TARTELETTER:

Stegte vintersvampe / Gulerod / Ærter

Spidskål / Rødløg / Rugbrød

Rygeost / Tarteletskaller

TIRSDAG d. 19. februar

KALKUNLABSKOVS:

Kalkunoverlår med laurbærblade / Kartoffel / Stegte løg

Kernerugbrød / Rødbeder / Savoykål

Pisket smør / Purløg / Peberrod

ONSDAG (vegetar) d. 20. februar

ÆG SHAKSHUKA:

Spejlæg / Tomatsauce / Aubergine

Smørstegte små kartofler / Peberfrugt / Fetaost

Avocado / Persille / Fladbrød

TORSDAG d. 21. februar

BUTTER CHICKEN:

Kylling i garam masala / Yoghurt / Cashewnødder

Basmatiris / Fennikel / Spinat

Mangochutney / Koriander / Pappadums

FREDAG d. 22. februar (Friday Night Delight) 

COLORADO ROAST:

Okseculottesteg / Rosmarin / Hvidløg

Majspolenta / Parmesan / Citron

Græsk salat / Persillegremolata / Olivenbrød

Blommer / Chokolade / Vaniljecrumble

LØRDAG & SØNDAG d. 23. & 24. februar 

CHILI CON CARNE:

Krydret oksegryderet / Pinto Bønner / Chokolade

Langkornede brune ris / Rød Peber / Cheddar

Creme Fraiche / Lime / Majschips