Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. I sommerhalvåret har vi desuden en sandwich på menuen.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 10. december

Farsbrød af kikærter med hvidløg, koriander og syltede kål

Kartoffelsalat med bønner, agurk, chips og æblevinaigrette

Estragoncreme med smør

TIRSDAG d. 11. december

Kalkundeller i kokossauce med kastanjer, rosiner og cashewnødder

Perlebyg med portobello, grønkål og sesam

Æblechutney med stegte løg

ONSDAG (vegetar) d. 12. december

Chilibønnegryde med grillede champignoner og peberfrugt

Cajunris med cashewnødder, rødløg, persille og lime

Appelsin og chipotle harissa

TORSDAG d. 13. december

Sprængt oksespidsbryst med kartoffel og laurbær

Spidskål med græskarkerner og citronjuice

Rugbrød, pisket smør og purløg

FREDAG & LØRDAG d. 14. + 15. december (Julefrokost) 

1.
Brioche muffins med appelsin og malt
Lakserillette med sennepskorn og kapers

2.
Andeconfit farsbrød med syltede skalotter, kastanje og ribs
Andesauce med andefedt og tyttebær
Knuste kartofler med smør, hvidløg og salvie
Vinterkålsalat med æbler, druer, selleri og valnødder

3.
Vanilje-risbudding med kirsebærsauce og brændte mandler

SØNDAG d. 16. december

Tortillas med pulled oksetykkam i BBQ-sauce og syltede cherry tomater

Savoy-æbleslaw med løg, koriander og kerner

Avocado og creme fraiche og chips