Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. I sommerhalvåret har vi desuden en sandwich på menuen.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 18. juni

Æggetærter med svampe, blåskimmelost og tomat

Smørstegte kartofler med radiser, oliven og hvidløg

Græsk yoghurt med purløg

TIRSDAG d. 19. juni

Tarteletter med kylling, ærter og gulerod

Spidskål, syltede rødløg og grønne asparges

Pisket smør med røgede urter

ONSDAG (vegetar) d. 20. juni

Stegte squash med løg, karry og cashewnødder

Gulerodssalat med hvedekorn, gedeost og honning

Sesamcreme med lime

TORSDAG d. 21. juni

Fløderis med oksekød, portobello og parmesan

Grøn salat med bitre blade, syltede beder og knas

Persille-gremolata med chili

FRIDAY NIGHT DELIGHT d. 22. juni

Oksespidsbryst i soya- og peanutbutterdressing

Karamelliseret pastinak med majs, chili og mynte

Tomatrelish med sort sesam

Lime-panna cotta med mangokompot og brændte jordnødder

WEEKEND d. 23.-24. juni

Kalkun-kibbeh med løg, feta og koriander

Bulgursalat med grønne bønner, syltede agurker og persille

Smørbønne-hummus med røgede hasselnødder