Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

fredag 25 okt 2024

Rhythm Room med HANDLESS DJ & NIXXON

21:00 - 2:00 Main hall

Absalon er stolt af at annoncere endnu en super-dou, dobbeltoptræden med HANDLESS DJ & NIXXON i Rhythm Room.

Nixxon (aka Nikolaj Birgens) er en dansk kunstner og DJ, der er kendt for sin alsidige og eklektiske musikvalg, der spænder fra obskur disco og psychedelisk krautrock til underground elektronisk musik. Han er en del af Camp Cosmic-residensen og Overfitting Disco-kollektivet. Han har spillet på utallige klubber rundt om i Europa og er altid på forkant med at finde nye plader og obskure opdagelser.

https://linktr.ee/nixxone

Handless DJ (aka Pablo Saccomano) kommer fra Bruxelles, hvor han begyndte at DJ’e i begyndelsen af 2010’erne med det ikoniske High Needs Low-festiv. Pablo er en besat pladesamler, og hans DJ-sæt drives af hans eklektiske tilgang til musik, hvor han udforsker undergenrerne af 30 års arv inden for House & Techno og nedbryder deres grænser gennem wave, EBM, bass, soulful og italo-inspirerede lyde. Han værter showet “Myths & Rhythms” på Radio Panini og er medlem af Uhuru Express & Dr Bongiorno.

https://linktr.ee/handlessdj

PRAKTISK INFO
Aldersgrænse: 21+
Entré: 50kr ved døren.

Hos Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest!