Tai chi for begyndere

Tai chi for begyndere

When:
17. March 2018 @ 10:00 – 11:30 Europe/Copenhagen Timezone
2018-03-17T10:00:00+01:00
2018-03-17T11:30:00+01:00
Where:
Absalon, Klubben
Sønder Blvd. 73
1720 København
Denmark
Cost:
50 kr.

Kom til Tai Chi workshop for begyndere og andre nysgerrige lørdag d. 17/3 kl. 10 og kom ned i gear, så du er helt klar til weekenden.

Du har sikkert hørt om tai chi og måske gjort dig forestillinger om, hvad der gemmer sig i de langsomme bevægelser. Så hvad er det og hvad gør det ved din sundhed, din krop og dit hoved, det kan denne workshop sikkert hjælpe dig med at finde ud af?

Tai chi er en række positurer, som i glidende bevægelse flyder over i hinanden. Sat sammen udgør bevægelserne en form, som udtrykker principperne i yin/yang-diagrammet. En form, som er designet til at fremme sundhed og velvære ved at få kroppens bevægelser til at passe sammen med en afslappet og fokuseret opmærksomhed.
Positurerne ligner kamppositioner, og de udføres både alene og som partnerøvelser. Som partnerøvelser er positurerne egentlig det modsatte af kamp. Det er en gennemprøvet metode, hvor man hjælper hinanden til at forblive afslappet og udføre bevægelser rigtigt, selv når andre lægger pres på. Udført alene styrker bevægelserne dit nærvær og fokus.

På workshoppen vil du primært komme til at træne tai chi-principper og tai chi-form, men du vil også komme til at prøve kræfter med enkelte, simple tai chi-partnerøvelser.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Billet købes på forhånd, så du er sikker på en plads.

Vi glæder og til at se dig.
Bedste hilsner Thomas Klarskov og Absalon

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.