AHA! KODNING OG POESI

AHA! KODNING OG POESI

When:
19. May 2018 @ 13:00 – 17:00 Europe/Copenhagen Timezone
2018-05-19T13:00:00+02:00
2018-05-19T17:00:00+02:00
Cost:
150

-AFLYST-

 

I denne workshop vil vi eksperimentere med poesi ud fra simpel computer kodning. Vi vil frembringe digte i samarbejde med algoritmer, skabe små poesi-robotter og eksperimentere med nye interaktive måder at vise tekst på. Som noget særligt vil vi forsøge at give vores bogstaver personlighed, ved at lade dem reagere på sjove inputs, fx hvordan vi taler til dem gennem mikrofonen eller hvilke ting de ser gennem computerens webcam.

 

Så hvis du godt kunne tænke dig at lave programmer, hvor du “maler med tekst” i stedet for farver, hvor du laver en skabelon, der kan frembringe tusindvis af unikke digte fremfor blot ét, eller en installation, hvor computeren genererer digte eller fjollet tekst, så er denne workshop noget for dig!

 

 

PRIS 150 kr. Billetter kan fås gennem Billetto her.

 


PROGRAM
• Introduktion til generativ poesi: Hvordan er generative systemer tidligere benyttet indenfor poesien og hvordan relaterer de sig til programmering?
• Fælles kodning: Vi gennemgår basale teknikker fælles på projektor, så alle har et udgangspunkt, som de kan arbejde ud fra
• Du arbejder på egen hånd med hjælp og feedback fra underviser.
• Opsamling og mini-fernisering

 

 

 

FORUDSÆTNINGER
Der kræves intet forudgående kendskab til programmering for at deltage.

 

 

PRAKTISK
• Medbring en bærbar computer (Windows, Mac eller Linux)
• Vi mødes i Tårnværelset på 3. sal

 

 

I SAMME SERIE
AHA! Kreativ Machine Learning d. 31. marts
AHA! Kreativ Machine Learning d. 5. maj
AHA! Mal med kodning d. 10. marts
AHA! Mal med kodning d. 8. april
AHA! Byg en (dum) chatbot d. 27. maj

 

 

UNDERVISER
Andreas Refsgaard (andreasrefsgaard.dk/) er interaktionsdesigner og kreativ programmør fra København med en baggrund som Cand.it fra ITU i 2014 og interaktionsdesigner fra CIID i 2015. Andreas har udstillet værker på bl.a. Trailerpark Festival (DK), New York Design Week (US), Ars Electronica (AU), KIKK Festival (BE) og Playful Arts Festival (NL) og undervist på bl.a. Kolding Designskole, CIID, DMJX, Hyper Island (SE), V2 (NL), Resonate Festival (SR) og KIKK Festival (BE).

Du kan følge Andreas på fb: Andreas Refsgaard, Instagram og Twitter.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

Workshoppen er en del af AHA!

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.