Ugens menu
Mandag
15. APRIL
Stegte gulerødder med harissa & urter
Couscous salat med agurker, tomat, persille & citron
Brød & mynteyoghurt
Onsdag
17. APRIL
Kikærtegryde med karry & blomkål
Grøn ris med urter & spinat
Brød & korianderyoghurt med spidskommen
Tirsdag
16. APRIL
Ristede tomater & kartofler med parmesan & salvie
Grønne salater med oliven & solsikkekerner
Brød & persille fraiche med bagt hvidløg
Torsdag
18. APRIL
Kold ærtesuppe med persille gremolata
Grønne linser med rå rødbede, rucola & hasselnødder
Brød & persille-aioli
Dessert: Rabarberkage med marcipan & syrnet flødeskum
Lørdag
20. APRIL
Korean bbq stew med gulerødder & oksekød eller vegetarisk
Ris med spidskommen, soya, peanuts, spinat & broccoli
Brød, koriander-chili & misosmør
Dessert: Rabarberkompot med syrnet flødeskum & honningristede kerner
Fredag
19. APRIL
Korean bbq stew med gulerødder & oksekød eller vegetarisk
Ris med spidskommen, soya, peanuts, spinat & broccoli
Brød, koriander-chili & misosmør
Dessert: Rabarberkompot med syrnet flødeskum & honningristede kerner
Søndag
21. APRIL
Rød karry med grøntsager & bønnespirer
Basmatiris & spicy frisk agurkesalat
Brød & karamelliseret løgsmør
Ugens menu
Mandag
15. APRIL
Stegte gulerødder med harissa & urter
Couscous salat med agurker, tomat, persille & citron
Brød & mynteyoghurt
Tirsdag
16. APRIL
Ristede tomater & kartofler med parmesan & salvie
Grønne salater med oliven & solsikkekerner
Brød & persille fraiche med bagt hvidløg
Onsdag
17. APRIL
Kikærtegryde med karry & blomkål
Grøn ris med urter & spinat
Brød & korianderyoghurt med spidskommen
Torsdag
18. APRIL
Kold ærtesuppe med persille gremolata
Grønne linser med rå rødbede, rucola & hasselnødder
Brød & persille-aioli
Dessert: Rabarberkage med marcipan & syrnet flødeskum
Fredag
19. APRIL
Korean bbq stew med gulerødder & oksekød eller vegetarisk
Ris med spidskommen, soya, peanuts, spinat & broccoli
Brød, koriander-chili & misosmør
Dessert: Rabarberkompot med syrnet flødeskum & honningristede kerner
Lørdag
20. APRIL
Korean bbq stew med gulerødder & oksekød eller vegetarisk
Ris med spidskommen, soya, peanuts, spinat & broccoli
Brød, koriander-chili & misosmør
Dessert: Rabarberkompot med syrnet flødeskum & honningristede kerner
Søndag
21. APRIL
Rød karry med grøntsager & bønnespirer
Basmatiris & spicy frisk agurkesalat
Brød & karamelliseret løgsmør
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.