Calendar

Sep
19
Wed
KREATIV BØRNEDANS (4-6 årige)
Sep 19 @ 15:45 – 16:30
KREATIV BØRNEDANS (4-6 årige)

Kreativ dans for 4-6 årige børn! Hver onsdag kl. 15.45

Det her er timen, hvor børnene får lov til at være kreative med deres krop og bevægelser. Det handler ikke om rigtigt eller forkert, men om at danse og lege til musikken!

Vi danser og bevæger stort og småt, dybt og højt, stift og blødt og alt muligt andet. Det er en legende kreativ time for alle der har krudt i numsen og lyst til at udforske deres egne bevægelser til alt fra vild junglemusik til stille bølgebrus.
Vi skal blandt andet skabe former med vores kroppe, udforske følelsen af at bevæge sig som dyr, vi skal lege vi er vægtløse og vi skal bevæge vores fødder så hurtigt det overhovedet er muligt!

Holdet er kun for børn, og forældre må drikke kaffe latte udenfor døren imens;)

Pris: 50 kr. pr barn.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding kom blot i god tid så i kan når at købe billet nede i caféen. Betal pr gang eller køb et 10-turs kort til 500 kr. Så slipper i for at stå i kø nede i baren hver gang og kan gå direkte op.

Vi glæder os til at danse med jer
Bedste hilsener Signe og Absalon

Sep
20
Thu
TUMLINGEDANS
Sep 20 @ 11:15 – 12:00
TUMLINGEDANS

Tumlingedans for 1-3 årige og deres forældre, i Absalon hver torsdag kl. 11.15-12.00
 

Tumling Dans er et kreativt dansehold for alle tumlinger de elsker at danse. Vi omfavner glæden ved dans, bevægelse og musik på en sjov og uhøjtidelig måde, og alle kan danse med.
 

Det er både børnene og de voksne der danser sammen, og sammen skaber vi et unikt danserum. Kroppen kan hoppe, rulle, løbe, balancere og vi laver sjove tumlelege og kølebøtter, som stimulerer barnets motoriske udvikling.

 

Vi afslutter timerne med stille bevægelse, afspænding og berøring, hvor vi kan finder ro og nærværsammen med vores barn. Vi bruger rekvisitter som stimulerer barnet sanser.
 

Vi nærmer os dansens form igennem fantasi, leg og kreativitet. Kroppen kan trille som en bold, flyve som en fugl eller kravle som en bjørn.

 

Vi danser til god rytmisk, elektronisk og poetisk musik med gode beats som både fanger og udfordrer børnene og de voksne. (som kan noget mere ud over de traditionelle børnesange). Tumling Dans er en positiv praksis i kan tage med hjem i stuen, med hele familien.
 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 
OBS. En billet gælder for: 1 voksen + 1 barn
Dvs. 2 voksne med 1 barn skal købe 2 billetter, 1 voksen med 2 børn skal også købe 2 billetter, en dagplejemor med fem børn skal købe 5 billetter osv.

Ingen tilmelding nødvendig, kom blot lidt før vi starter så I kan nå at købe billet nede i baren, inden I går op. Man kan også købe et 10-turs kort til 500 kr. Det kan bruges til alle Absalons bevægelse hold og så slipper i for køen i baren. Hvis i ønsker at danse to voksne sammen med et barn, er i velkomne til det, men så tilkøber i en ekstra billet.
 

Vores underviser My Grönholdt arbejder som danser, koreograf og underviser, uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København. My er kunstnerisk leder for kompagniet MYKA som producerer scenekunstforestillinger for de yngste. Hun underviser flere steder i moderne dans, kreativ og kunstnerisk dans for alle aldre. My giver danseworkshops i vuggestuer og børnehaver. Og så er hun mor til to rollinger, og er i gang med at uddanne sig til yogalærer.
 

Vi glæder os til at danse med jer
De bedste hilsener My og Absalon

BABYDANS
Sep 20 @ 12:15 – 13:00
BABYDANS
Babydans i Absalon hver torsdag kl. 12.15-13.00.

 

Til Baby Dans omfavner vi glæden ved dans og musik.
Det er forælderen som danser, med baby i armene, i bæresele, vikle eller slynge (I vælger selv efter babys behov og temperament).

 

 

Baby Dans består af organiske, vuggende og gyngende bevægelser, til rytmisk, poetisk og elektronisk musik. Vi arbejder både med improvisation og koreografi. Vi danser både alene med vores baby, og sammen i hele gruppen med de andre forældre og deres babyer.

 

 

Vi skaber et positivt rum, fyldt af dans, livsglæde og god musik. I gennem dansen kan vi forløse energier og eventuelle spændinger forbundet med graviditet, fødsler og forældreskab.

 

 

Dansen sammen giver muligheden for at styrke tilknytningen mellem forælder og baby, og er en praksis i kan tage med hjem i stuen, med hele familien.
Holdet er for alle forældre med babyer, der elsker at danse og bevæge sig til musik, på en sjov og uhøjtidelig måde.

 

Pris: 50 kr. (pr. voksen)
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Hvis i ønsker at danse to voksne sammen med en baby, er i velkomne til det, men så tilkøber i en ekstra billet.
Vores underviser My Grönholdt arbejder som danser, koreograf og underviser, uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København.

 

My er kunstnerisk leder for kompagniet MYKA som producerer scenekunstforestillinger for de yngste. Hun underviser flere steder i moderne dans, kreativ og kunstnerisk dans for alle aldre. My giver danseworkshops i vuggestuer og børnehaver. Og så er hun mor til to rollinger, og er i gang med at uddanne sig til yogalærer.

 

 
Vi glæder os til at danse med jer
De bedste hilsener My og Absalon

CAPOEIRA (for 4-6 årige og forældre)
Sep 20 @ 15:45 – 16:30
CAPOEIRA (for 4-6 årige og forældre)

Børne-forældre-capoeira for 4-6 årige børn og deres barnlige forældre.

 

Hver torsdag i Absalon kl. 15.45-16.30

 

Kom og syng, spark og slå vejrmøller med dit barn – og Kalle fra Grupo Ginga.

 

Holdet er et åbent hold for alle, der har lyst til at udfordre bevægelser og koordination, samt at få en mulighed for at lege og lære sammen med dit barn. Der er ingen tilmelding. Kom blot lidt før, vi starter.

 

Pris: 50 kr. pr. barn

 

Du kan betale fra gang til gang eller købe et 10-turs-klippekort til 500 kr. Så slippe du for at stå i kø nede i baren hver gang. Kortet kan også bruges til alle Absalons andre bevægelseshold både for børn og voksne.

 

Vi glæder os til at vende på hovedet med jer!

 

Bedste hilsner 

Kalle og Absalon

Sep
24
Mon
TEATERTRÆNING 8-12 ÅR
Sep 24 @ 15:30 – 16:45
TEATERTRÆNING 8-12 ÅR
Teatertræning for 8-12 årige. Hver mandag kl. 15.30 i Absalon.

 

 

Har du lyst til at klæde dig ud og spille teater?

 
Vi har fokus på leg, samspil og nærvær. Vi øver at være kreative og fantasifulde sammen med andre. Vi træner at være fokuseret og koncentreret samtidig med sjov og fysisk aktivitet. Vi bliver modige og gør vores makkere stærke.

 
Vi bliver bla. introdukseret til elementer af dans, mime, gøgl, teaterimprovisation, akrobatik, eventyr og maskespil.

 
Vi finder selv på temaer, karakterer og historier og sætter det hele sammen til vores egen afslutningsforestilling.

 

 

Holdet er fuld af improvisation og gode historier. Forløbet afsluttes med en optræden for vores forældre og søskende og dem vi ellers har lyst til at invitere.

 

 

HVORNÅR:

Forløb hver mandag fra d. 27 aug. til d. 10 dec. Minus efterårsferien. Man melder sig for hele forløbet.

 

 

HVOR:

‘Klubben’ på 1. sal

 

PRIS:

750 kr. Tilmelding her: https://billetto.dk/da/e/teatertraening-8-12-ar-billetter-298028

 

Underviser:

Signe Gravlund Thomsen er dramalærer, skuespiller og cirkusartist. Signe arbejder som skuespiller, teaterlærer og eventmager, f.eks på stylter og med ildshow.

 

 

Hun underviser alle aldre, og alle mulige teatergenre.
Der er fokus på leg, improvisation, fantasi, samspil, nysgerrighed og mod. Altid med udgangspunkt i deltagerne.
Signe er uddannet skuespiller fra the Commedia School i København, diplomuddannet dramalærer og elev af Iben Nagel Rasmussen fra Odin teatret.

 

Vi glæder os til at se jer
Bedste hilsner Signe og Absalon

DANCEVIDEO PROJECT 8-12 år
Sep 24 @ 17:00 – 18:00
DANCEVIDEO PROJECT 8-12 år
Dancevideo project er et dansehold for 8-12 årige hver mandag kl. 17-18 i Absalon.

 

Projektet består af danseundervisning og ender med, at vi sammen laver og medvirker i en dansevideo. Altså en video, der viser vores dans, ligesom i en musikvideo, bare med danserne forrest.

 

Klara er vores underviser, og hun tilpasser koreografien og dansestilen efter hvem der er med. Stilen tager udgangspunkt i hiphop, men med et særligt koncept. Ligesom i en musikvideo. Vi danser til ny og frisk musik.

 
Hiphop er en urban dansestil, som er fuld af energi og attitude. Det er en stil som ofte bliver brugt til baggrundsdansere i musikvideoer. Men udover det originale cool hiphop-udtryk, kan man skabe original koreografi med dansetrinene.

 

Undervisningen starter med opvarmning, udstrækning og træning af de grundlæggende trin fra hiphop. Herefter arbejder vi med at udvikle vores koreografi og performance til videooptagelserne.

 

ALLE er velkomne. Uanset om du har danset før eller er helt nybegynder.

 

Forløbet varer 8 uger. 7 gange med undervisning og én afsluttende, hvor vi optager videoen.

 

Undervisningen varer 1 time pr. gang, Videoshootet varer ca. 2 timer og vil finde sted et andet sted på Vesterbro. I rimelig afstand til Absalon.

 

Den færdige video bliver sendt til alle, der har været med.

Om vores underviser Klara Marie Zeuthen:

Klara er 18 år, bor på Vesterbro og brænder for at danse. Hun startede med at danse, da hun var 5 år, og hun har danset mange forskellige stilarter. Først og fremmest hiphop, som hun har konkurreret i internationalt.

Klara elsker at lære fra sig og at bruge dansen til at skabe et særligt udtryk. De sidste par år har hun arbejdet selvstændigt med at producere dansevideoer, og hun glæder sig helt vildt til at gøre det sammen med andre danseglade i Absalon.

 

Pris: 400 kr. For hele forløbet.

Plads på holdet købes her:
https://billetto.dk/da/e/dancevideo-project-billetter-298406

 

Vi glæder os til at skabe fed dans med jer.
Bedste hilsner Klara og Absalon

Sep
25
Tue
BABYRYTMIK (10-13 mdr.)
Sep 25 @ 11:15 – 12:00
BABYRYTMIK (10-13 mdr.)

♥ Velkommen til Babyrytmik i Absalon HVER tirsdag ♥

Kl. 11.15-12.00 for 10-13 måneder
Kl. 12.00-12.45 for 4-7 måneder
Kl. 12.45-13.30 for 7-10 måneder

Aldersinddelingen er vejledende, og sover dit barn eller er der fyldt på det hold, der passer til barnet, er I velkommen til at deltage på et af de andre.

Det bedste, en baby ved, er lyden af mors og fars stemmer. Især når de synger. Til babyrytmik skal vi gøre netop det.
Vi synger sange vi kender, lærer nye, lytter, spiller og leger med børnene i et trygt og hyggeligt miljø.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding, kom blot i god tid, så du kan nå at købe billet nede i caféen. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Så du kan gå direkte op til holdet og ikke skal stå i kø hver gang for at købe billet. Kortet kan bruges til Absalons øvrige bevægelseshold, og har ingen udløbsdato.

Vores underviser er Rebekka Søndergaard Mortensen, der studerer Musikvidenskab og arbejder som kirkesanger. Rebekka har udgivet egen musik, der hedder We At Sea, hun spiller guitar og elsker at synge og danse.
I babyrytmik fokuserer vi på sangen, og det nærvær sang og musik skaber mellem forælder og barn, også den sjove, fjollede og ‘mavekildrende’ oplevelse:)

Vi glæder os til at synge og danse med jer ♥

Bedste hilsner
Rebekka og Absalon

BABYRYTMIK (4-7 mdr.)
Sep 25 @ 12:00 – 12:45
BABYRYTMIK (4-7 mdr.)

♥ Velkommen til Babyrytmik i Absalon HVER tirsdag ♥

Kl. 11.15-12.00 for 10-13 måneder
Kl. 12.00-12.45 for 4-7 måneder
Kl. 12.45-13.30 for 7-10 måneder

Aldersinddelingen er vejledende, og sover dit barn eller er der fyldt på det hold, der passer til barnet, er I velkommen til at deltage på et af de andre.

Det bedste, en baby ved, er lyden af mors og fars stemmer. Især når de synger. Til babyrytmik skal vi gøre netop det.
Vi synger sange vi kender, lærer nye, lytter, spiller og leger med børnene i et trygt og hyggeligt miljø.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding, kom blot i god tid, så du kan nå at købe billet nede i caféen. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Så du kan gå direkte op til holdet og ikke skal stå i kø hver gang for at købe billet. Kortet kan bruges til Absalons øvrige bevægelseshold, og har ingen udløbsdato.

Vores underviser er Rebekka Søndergaard Mortensen, der studerer Musikvidenskab og arbejder som kirkesanger. Rebekka har udgivet egen musik, der hedder We At Sea, hun spiller guitar og elsker at synge og danse.
I babyrytmik fokuserer vi på sangen, og det nærvær sang og musik skaber mellem forælder og barn, også den sjove, fjollede og ‘mavekildrende’ oplevelse:)

Vi glæder os til at synge og danse med jer ♥

Bedste hilsner
Rebekka og Absalon

BABYRYTMIK (7-10 mdr.)
Sep 25 @ 12:45 – 13:30
BABYRYTMIK (7-10 mdr.)

♥ Velkommen til Babyrytmik i Absalon HVER tirsdag ♥

Kl. 11.15-12.00 for 10-13 måneder
Kl. 12.00-12.45 for 4-7 måneder
Kl. 12.45-13.30 for 7-10 måneder

Aldersinddelingen er vejledende, og sover dit barn eller er der fyldt på det hold, der passer til barnet, er I velkommen til at deltage på et af de andre.

Det bedste, en baby ved, er lyden af mors og fars stemmer. Især når de synger. Til babyrytmik skal vi gøre netop det.
Vi synger sange vi kender, lærer nye, lytter, spiller og leger med børnene i et trygt og hyggeligt miljø.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding, kom blot i god tid, så du kan nå at købe billet nede i caféen. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Så du kan gå direkte op til holdet og ikke skal stå i kø hver gang for at købe billet. Kortet kan bruges til Absalons øvrige bevægelseshold, og har ingen udløbsdato.

Vores underviser er Rebekka Søndergaard Mortensen, der studerer Musikvidenskab og arbejder som kirkesanger. Rebekka har udgivet egen musik, der hedder We At Sea, hun spiller guitar og elsker at synge og danse.
I babyrytmik fokuserer vi på sangen, og det nærvær sang og musik skaber mellem forælder og barn, også den sjove, fjollede og ‘mavekildrende’ oplevelse:)

Vi glæder os til at synge og danse med jer ♥

Bedste hilsner
Rebekka og Absalon

BØRNE YOGA (4-7 år)
Sep 25 @ 15:45 – 16:30
BØRNE YOGA (4-7 år)

Børneyoga i Absalon hver tirsdag kl. 15.45-16.30.

Vi skal udforske kroppen og lege yogaen ind gennem de forskellige stillinger. Vi skal hoppe som en frø, stå helt stille som et bjerg, balancere som et træ og hvæse som en kat. Vi skal lege, synge og grine, og så skal vi mærke hvor rart det er at ligge helt stille og trække vejret dybt. Hver time er bygget op om et tema og undervisningen tilpasses, bedst muligt, de børn der er der. Det er dog allersjovest hvis man kommer hver gang. Mens vi laver yoga, sender vi mor og far ud for at drikke kaffe!

Om Maria der underviser:
Jeg er uddannet børneyoga /børnemindfulness instruktør, pædagog og psykoterapeut.
Jeg underviser i yoga på en skole og derudover har jeg børn og unge i mindfulness forløb. Jeg elsker at sejle, nyde naturen og høre musik. Musik og naturen vil jeg inddrage i yogaen, sammen med små fortællinger.
Jeg ser frem til at opleve yogaens forunderlige univers sammen med jeres børn.

Pris: 50 kr. pr. barn
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Ingen tilmelding, kom blot i god tid og køb blot jeres billet nede i cafeen inden holdet starter. Eller køb et 10-turs klippekort til 500 kr. (så slipper i for kaffe køen hver gang) Kortet kan bruges af hele familie til alle vores bevægelseshold og det har ingen udløbsadato.

Vi glæder os til at yoga’e med jer
Bedste hilsner Maria og Absalon

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.