Calendar

Oct
23
Mon
SKRIVEDANS
Oct 23 @ 16:45 – 18:00
SKRIVEDANS

Hver mandag i Absalon.

Skrivedans er for dig, som længes efter at finde, genfinde eller dyrke din indre skribent. Og det uanset om du skriver bøger, bachelor-opgaver, bageopskrifter eller bare med blåt. Du er velkommen med det hele. Du skal ikke kunne bestemte ord. Du skal ikke kunne bestemte trin. Tag blok, blyant og vanddunk med. Og lag-på-lag-tøj, så du både kan bevæge dig og være stille.

Vi veksler mellem at skrive og at bevæge os til musik. Der vil typisk være en eller to skriveøvelser. Det kan være at skrive videre på noget, der bliver læst op, skrive inden for nogle helt forrykte rammer, skrive non-stop, associere på ord eller noget helt femte. Der vil både være øvelser, vi laver hver for sig, to-og-to og alle zusammen.

Om Charlotte Monica Bredsted der underviser:
Jeg er journalist og tekstforfatter og har de seneste 15 år undervist i at skrive. Mest mennesker som gerne vil lære at skrive mindre akademisk og mere journalistisk, men også forfatterspirer og mennesker med skriveblokering har jeg haft æren af at hjælpe på vej. Jeg spiser to æg om dagen, har to børn på 9 og 13 og hjælper (nej ikke to) mange mennesker med at få blandt andet websites, nyhedsbreve, mails og marketingmateriale til at spille op til dans.

Pris 50 kr pr. gang.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding vær her blot i god tid, så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Vil du spise med til fællesspisning kl. 18 skal du også lige købe din billet til det inden holdet går i gang, så du er sikker på at få en plads.

Vi glæder os til at bevæge krop og pen med jer!

Bedste hilsner
Charlotte og Absalon

Oct
24
Tue
AHA! ABLETON I ABSALON
Oct 24 @ 19:00 – 21:30
AHA! ABLETON I ABSALON
Ableton i Absalon er for alle, der vil eksperimentere med deres egen musik i selskab med andre. Vi sparrer, leger, udvikler og lærer sammen noget nyt.
 
Alle uanset niveau kan deltage i denne workshoprække hveranden tirsdag over 14 uger.
 
Er du nybegynder, så kom til en introduktion søndag den 10. september kl 13-17.
 
PRIS
Du køber billet til hele forløbet. 350 kr for 7 gange (50 kr. pr. gang).
INTRO købes seperat og koster 50 kr.
Billetter her
 
PRAKTISK
● Foregår i Absalons Tårnværelse på 3. sal.
● Sprog: Dansk
● Medbring egen computer med Ableton og hørebøffer.
● Som begynder kan du finde en prøveversion af Ableton, og du har måske allerede snust til softwaren gennem YouTube-videoer (ellers start her).
 
TEMAER
Vi har lavet et forløb af 7 gange med 7 forskellige temaer. Og du kan være med til at præge indholdet. Du skal blot skrive det her eller tage det med til aftnen 
 
INTRO (seperat fra forløb):
10/9 kl. 13–17: Intro for begyndere. Ableton gennemgås, genvejstaster bliver vist/fortalt, små produktioner bliver vist, MIDI, record, exportere, lyd-indstillinger samt info om, hvor man kan finde mere viden (fora, videoer, bøger mm.)
 
Workshop 1:
12/9 kl. 19 -21.30: Musikteori og komposition.
Har du styr på beats, skalaer og akkorder? Hvordan sikrer du, at din bas og vokal hænger sammen med dine akkorder? Kom med dine tips eller bliv klogere på andres erfaringer. Sammen ser vi en video, og bruger en af ableton’s nye tilføjelser, der gør os alle klogere og giver os en opgave til aftenen. (+ lille hjemmeopgave)
 
Workshop 2
26/9 kl. 19–21.30: Sample Night.
Kort gennemgang af brugen af samples med f.eks. Sampler/Simpler (muligheder, fremgangsmåder). Tovholder og deltageren har medbragt en sample/et stykke musik på max 30 sek., som ryger i en pulje. Alle deltagere trækker en sample og laver et projekt, hvori samplen indgår. (+ lille hjemmeopgave)
 
Workshop 3
10/10 kl. 19–21.30: Feedback Night. Alle, der har lyst, får lov til at spille 2 min af et egetproduceret track. Herefter 5 min. feedback fra alle deltagere. Fri leg med mulighed for sparring og mere feedback.
(+ lille hjemmeopgave)
 
Workshop 4
24/10 kl. 19–21.30: Hardware Night. Push, Maschine og andre eksterne controllere til Ableton. Tovholder eller en/flere deltagere medbringer et stykke hardware, som demonstreres. Vi snakker fordele og ulemper. Fri leg med mulighed for sparring og feedback. (+ lille hjemmeopgave)
 
Workshop 5
7/11 kl. 19–21.30: Mixing og effekter
Få mere ud af dit track med effekter, bedre EQing, brug kompressor og limiter etc.
Intro til Abletons standardeffekter. Hvad er deres funktion, Hvordan bruges de og hvorfor. Hvad er dine erfaringer? Inkl. Fri leg/arbejde på egne produktioner samt mulighed for sparring/feedback fra meddeltagere. (+ lille hjemmeopgave)
 
Workshop 6:
21/11 kl. 19–21.30: God mastering hver gang. Hvad betyder mixing for mastering? Findes den sikre masteringmetode? Kan du bruge E- sheets? Hvilke plug-ins er bedst? Hvordan får du skabt den bedste lyd? Fri leg med mulighed for sparring og feedback. DIY Mastering med basale værktøjer. (+ lille hjemmeopgave)
 
Workshop 7:
5/12 kl. 19–21.30: Eksternt oplæg. Besøg fra etableret kunstner, pladeselskab, spillested, software/hardware-forhandler, uddannelsessteder eller lign. Sådan promoverer/udgiver du din musik. Fri leg med mulighed for sparring og feedback.
 
AFSLUTNING – Afspilningsbal i januar!
En lørdag i januar har du mulighed for at spille nogle af dine tracks til fest i Salen!
 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
 
Forløbet er en del af AHA! i Absalon.
 
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.
Oct
25
Wed
AHA! PODCAST VÆRKSTED I (6 UGER)
Oct 25 @ 15:30 – 17:30
AHA! PODCAST VÆRKSTED I (6 UGER)
Lær at lave podcast!
 
Kunne du tænke dig at vide mere om podcastmediet, hvad det kan og lære, hvordan du kan skabe fortællinger med lyd?
 
Over 6 eftermiddage får du indblik i alle de forskellige dele, der skal til for at lave en podcast helt fra bunden lige fra optagelse og redigering til storytelling og udgivelse.
 
PRIS: 400 kr for hele forløbet. Køb billet via billetto her.
 
PRAKTISK
● Kom med din egen idé, eller få én den første gang. Det er dit podcastfrø du skal få til at spire i løbet af forløbet, som bliver afrundet til en færdig produktion.
● Du kan både arbejde alene eller sammen med andre.
● Vær opmærksom på, at du også skal sætte tid af til at arbejde på din produktion hjemmefra.
● Du vil til nogle af gangene skulle medbringe egen computer og høretelefoner.
● Forløbet er over 6 onsdage fra kl 15.30-17.30. Vi starter den 25/10 og slutter den 29/11
● Det foregår i Tårnværelset på 3. sal.
 
PROGRAM
1. Lektion: Introduktion: Hvad er en podcast? Hvorfor podcaste? Praktisk: Idéudvikling.
 
2. Lektion: De første skridt. Optageteknik, udstyr og interviewteknik. Praktisk: Optagelse af lyd, rum, mennesker og samtaler.
 
3. Lektion: Arbejdet med lyd. Klippeteknik. Praktisk: Introduktion til Hindenburg.
 
4. Lektion: Den gode historie. Storytelling gennem lyd og de kendskab til brug af lydlige elementer (musik, pauser, stilhed og speak). Praktisk: Tegn & klip din fortælling. Sammenklipning af enkelte lydelementer.
 
5. Lektion: Licenser og musik i podcast. Praktisk: Arbejde videre med egen produktion.
 
6. Lektion: Efter produktionen. Udgivelseskanaler og platforme. Lytning af deltagernes podcasts.
 
UNDERVISER
Sebastian Lundqvist er en ægte podcastnørd og har i mange år beskæftiget sig med produktion af radio og podcasts. Han sidder i bestyrelsen for Center for Podcasting og er podcastredaktør på Netudgaven.
______________________________________________________
 
Podcast Værksted er en del af AHA! i Absalon.
 
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.
 
Find AHA!-aktiviteter på absaloncph.dk og facebooksiden Absalon, samt andre kreative aktiviteter på Krea i Absalon.
AHA! ABSALON GARNKLUBBEN
Oct 25 @ 18:00 – 19:15
AHA! ABSALON GARNKLUBBEN
Har du lyst til at strikke og hækle sammen med andre, og dele din passion for garn?
 
Garnklubben i Absalon er for alle, om du er nybegynder eller har rullet garnnøglet hele dit liv.
 
Vi mødes hver onsdag i Tårnværelset fra 18.00-19.15 for at dele erfaringer med hinanden, få hjælp hvis noget er gået i hårknude, få inspiration til det næste projekt og ikke mindst hygge os en hel masse.
 
Vi ligger inde med en masse gode opskrifter, varme og god stemning, så det er nemt for dig at komme i gang med nye projekter.
 
Marie danner rammerne og håber at kunne byde de erfarne såvel som nybegynderne velkommen.
 
PRIS: 30 kr. pr. gang. Købes i baren inden.
 
PRAKTISK:
● Medbring eget garn og strikkepinde eller hæklenål. (Vi har en smule, som man kan låne, hvis man er helt nybegynder)
● Vi mødes i Tårnværelset på 3. sal. Kom gerne i god tid.
● Alskens drikkevarer og sødt kan købes i baren.
 
______________________________________________________
 
Garnklubben er en del af AHA! i Absalon.
 
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.
 
Find AHA!-aktiviteter på absaloncph.dk og facebooksiden Absalon, samt andre kreative aktiviteter på Krea i Absalon.
AHA! ABSALON AVANT CROQUIS
Oct 25 @ 20:00 – 22:00
AHA! ABSALON AVANT CROQUIS

Absalon Avant Croquis – det er hver onsdag!

Croquis er skitsering af en levende model. Avant er alt, hvad du ikke forventer. De to timer vil forløbe med skiftende stillinger, skitseringer og små pauser derimellem.

Det er ikke decideret tegneundervisning, men der guides, og du kan stille spørgsmål og få hjælp til at komme videre. Erfaring eller niveau er ikke påkrævet. Alle, der kan se, kan tegne – og husk som den lille prins sagde: Det væsentligste er usynligt for øjet. Kun med hjertet kan man se rigtigt.

Medbring selv papir og tegnegrej og mød op i god tid.
Prisen er 50 kr. pr. gang, og billet købes i baren i Absalon.
Husk også mønter til tag-selv-baren (MobilePay er også ok).

Vi ses!

Kærlig hilsen
Christine & Absalon

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Absalon Avant Croquis er en del af AHA!

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

Oct
26
Thu
AHA! PODCAST VÆRKSTED II (6 UGER)
Oct 26 @ 16:30 – 18:30
AHA! PODCAST VÆRKSTED II (6 UGER)
Lær at lave podcast!
 
Kunne du tænke dig at vide mere om podcastmediet, hvad det kan og lære, hvordan du kan skabe fortællinger med lyd?
 
Over 6 eftermiddage får du indblik i alle de forskellige dele, der skal til for at lave en podcast helt fra bunden lige fra optagelse og redigering til storytelling og udgivelse.
 
PRIS: 400 kr for hele forløbet. Køb billet via billetto her.
 
PRAKTISK
● Kom med din egen idé, eller få én den første gang. Det er dit podcastfrø du skal få til at spire i løbet af forløbet, som bliver afrundet til en færdig produktion.
● Du kan både arbejde alene eller sammen med andre.
● Vær opmærksom på, at du også skal sætte tid af til at arbejde på din produktion hjemmefra.
● Du vil til nogle af gangene skulle medbringe egen computer og høretelefoner.
● Forløbet er over 6 torsdage fra kl 16.30-18.30. Vi starter den 25/10 og slutter den 29/11
● Det foregår i Tårnværelset på 3. sal.
 
PROGRAM
1. Lektion: Introduktion: Hvad er en podcast? Hvorfor podcaste? Praktisk: Idéudvikling.
 
2. Lektion: De første skridt. Optageteknik, udstyr og interviewteknik. Praktisk: Optagelse af lyd, rum, mennesker og samtaler.
 
3. Lektion: Arbejdet med lyd. Klippeteknik. Praktisk: Introduktion til Hindenburg.
 
4. Lektion: Den gode historie. Storytelling gennem lyd og de kendskab til brug af lydlige elementer (musik, pauser, stilhed og speak). Praktisk: Tegn & klip din fortælling. Sammenklipning af enkelte lydelementer.
 
5. Lektion: Licenser og musik i podcast. Praktisk: Arbejde videre med egen produktion.
 
6. Lektion: Efter produktionen. Udgivelseskanaler og platforme. Lytning af deltagernes podcasts.
 
UNDERVISER
Sebastian Lundqvist er en ægte podcastnørd og har i mange år beskæftiget sig med produktion af radio og podcasts. Han sidder i bestyrelsen for Center for Podcasting og er podcastredaktør på Netudgaven.
 
Vil med podcast? Vi har også andre hold:
AHA! Podcast Værksted I (6 uger)
AHA! Podcast Værksted – weekend-kursus
______________________________________________________
 
Podcast Værksted er en del af AHA! i Absalon.
 
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.
 
Find AHA!-aktiviteter på absaloncph.dk og facebooksiden Absalon, samt andre kreative aktiviteter på Krea i Absalon.
Oct
28
Sat
AHA! SKRIV GYSELIGT (15-19 ÅR)
Oct 28 @ 14:00 – 16:00
AHA! SKRIV GYSELIGT (15-19 ÅR)
Er du til gys, gru og horror?
Kunne du tænke dig at gå i dybden med mørke, gotiske og gyselige tekster? Så er det her din pen skal vride sig af angst.
Vi skal skrive så hårene rejser sig og fuldmånen fryser til is. Vi skriver små korte historier, digte og poesi med inspiration fra gotiske gys og gru-forfattere.
 
Du behøver ingen forudsætninger, udover lysten til at gå i dybden med at skrive. Der er ikke noget fastlagt mål. Ingen karakterer eller domme, rigtigt eller forkert. Det er den kreative proces, der er vigtig og samværet med hinanden.
 
PRIS: 50 kr pr. gang, som kan købes i baren inden. Der er begrænset antal pladser, så hvis du vil sikre dig billet til alle 4 gange koster det 200 kr. Købes på billetto her.
 
PRAKTISK
● En skrive-pakke er på i alt 4 gange. Lørdage, hver anden weekend Kl. 14-16. Den 28/10, 11/11, 25/11 og 9/12.
● Fra 15-19 år
● Det foregår i Tårnværelset på 3. sal i Absalon
 
UNDERVISER
Mikkeline W. Gudmand-Høyer er uddannet på kunstakademiet i Kbh og San Fransisco og har fået udgivet flere børne og ungdomsbøger. Young-Adult romanen “På Neptun regner det med diamanter” udkommer på forlaget Vild Maskine til foråret.
 
INDHOLD
Hver gang går vi i dybden med temaer og inspireres af teknik og fortællegreb. Vi kommer rundt om disse emner :
 
1: Personbeskrivelse.
Hvad er en god personbeskrivelse? Med inspiration fra klassiske forfattere går vi i skriveværksted og tryller grusomheder frem.
2: Location.
Beskrivelser af naturen, byen, gaden, værelset. Hvor er vi i teksten? Kan læseren se fuldmånens skær og slottets skygger. Lugte blodet og den gustne trappeopgang?
3: Syge billeder.
Vi skriver til de samme skrækkelige billeder og læser op. Hver fortælling er forskellig. Vi får masser af konstruktiv feedback fra hinanden.
4: Dialog.
Øvelser i at mestre dialog. Hvad gør en dialog spændende? Dialog-teknik-øvelser. Vi læser op og lærer fra hinandens tekster.
5: Poesi.
Vi går i dybden med mørk poesi. Kan vi selv skabe poesi der bevæger os? Husk ingen domme. Intet rigtigt eller forkert.Vi lærer at give konstruktiv feedback, så pennen flyder med hjerteblod.
6: Metaforer og klicheer.
“Natten var sort som kul” “Sort som ravnens vinger ved midnat”, “Han var bleg som et lig” Eksempler på metaforer og klicheer. Kan vi skabe noget nyt?
Oct
30
Mon
SKRIVEDANS
Oct 30 @ 16:45 – 18:00
SKRIVEDANS

Hver mandag i Absalon.

Skrivedans er for dig, som længes efter at finde, genfinde eller dyrke din indre skribent. Og det uanset om du skriver bøger, bachelor-opgaver, bageopskrifter eller bare med blåt. Du er velkommen med det hele. Du skal ikke kunne bestemte ord. Du skal ikke kunne bestemte trin. Tag blok, blyant og vanddunk med. Og lag-på-lag-tøj, så du både kan bevæge dig og være stille.

Vi veksler mellem at skrive og at bevæge os til musik. Der vil typisk være en eller to skriveøvelser. Det kan være at skrive videre på noget, der bliver læst op, skrive inden for nogle helt forrykte rammer, skrive non-stop, associere på ord eller noget helt femte. Der vil både være øvelser, vi laver hver for sig, to-og-to og alle zusammen.

Om Charlotte Monica Bredsted der underviser:
Jeg er journalist og tekstforfatter og har de seneste 15 år undervist i at skrive. Mest mennesker som gerne vil lære at skrive mindre akademisk og mere journalistisk, men også forfatterspirer og mennesker med skriveblokering har jeg haft æren af at hjælpe på vej. Jeg spiser to æg om dagen, har to børn på 9 og 13 og hjælper (nej ikke to) mange mennesker med at få blandt andet websites, nyhedsbreve, mails og marketingmateriale til at spille op til dans.

Pris 50 kr pr. gang.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding vær her blot i god tid, så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Vil du spise med til fællesspisning kl. 18 skal du også lige købe din billet til det inden holdet går i gang, så du er sikker på at få en plads.

Vi glæder os til at bevæge krop og pen med jer!

Bedste hilsner
Charlotte og Absalon

Nov
1
Wed
AHA! PODCAST VÆRKSTED I (6 UGER)
Nov 1 @ 15:30 – 17:30
AHA! PODCAST VÆRKSTED I (6 UGER)
Lær at lave podcast!
 
Kunne du tænke dig at vide mere om podcastmediet, hvad det kan og lære, hvordan du kan skabe fortællinger med lyd?
 
Over 6 eftermiddage får du indblik i alle de forskellige dele, der skal til for at lave en podcast helt fra bunden lige fra optagelse og redigering til storytelling og udgivelse.
 
PRIS: 400 kr for hele forløbet. Køb billet via billetto her.
 
PRAKTISK
● Kom med din egen idé, eller få én den første gang. Det er dit podcastfrø du skal få til at spire i løbet af forløbet, som bliver afrundet til en færdig produktion.
● Du kan både arbejde alene eller sammen med andre.
● Vær opmærksom på, at du også skal sætte tid af til at arbejde på din produktion hjemmefra.
● Du vil til nogle af gangene skulle medbringe egen computer og høretelefoner.
● Forløbet er over 6 onsdage fra kl 15.30-17.30. Vi starter den 25/10 og slutter den 29/11
● Det foregår i Tårnværelset på 3. sal.
 
PROGRAM
1. Lektion: Introduktion: Hvad er en podcast? Hvorfor podcaste? Praktisk: Idéudvikling.
 
2. Lektion: De første skridt. Optageteknik, udstyr og interviewteknik. Praktisk: Optagelse af lyd, rum, mennesker og samtaler.
 
3. Lektion: Arbejdet med lyd. Klippeteknik. Praktisk: Introduktion til Hindenburg.
 
4. Lektion: Den gode historie. Storytelling gennem lyd og de kendskab til brug af lydlige elementer (musik, pauser, stilhed og speak). Praktisk: Tegn & klip din fortælling. Sammenklipning af enkelte lydelementer.
 
5. Lektion: Licenser og musik i podcast. Praktisk: Arbejde videre med egen produktion.
 
6. Lektion: Efter produktionen. Udgivelseskanaler og platforme. Lytning af deltagernes podcasts.
 
UNDERVISER
Sebastian Lundqvist er en ægte podcastnørd og har i mange år beskæftiget sig med produktion af radio og podcasts. Han sidder i bestyrelsen for Center for Podcasting og er podcastredaktør på Netudgaven.
______________________________________________________
 
Podcast Værksted er en del af AHA! i Absalon.
 
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.
 
Find AHA!-aktiviteter på absaloncph.dk og facebooksiden Absalon, samt andre kreative aktiviteter på Krea i Absalon.
AHA! ABSALON GARNKLUBBEN
Nov 1 @ 18:00 – 19:15
AHA! ABSALON GARNKLUBBEN
Har du lyst til at strikke og hækle sammen med andre, og dele din passion for garn?
 
Garnklubben i Absalon er for alle, om du er nybegynder eller har rullet garnnøglet hele dit liv.
 
Vi mødes hver onsdag i Tårnværelset fra 18.00-19.15 for at dele erfaringer med hinanden, få hjælp hvis noget er gået i hårknude, få inspiration til det næste projekt og ikke mindst hygge os en hel masse.
 
Vi ligger inde med en masse gode opskrifter, varme og god stemning, så det er nemt for dig at komme i gang med nye projekter.
 
Marie danner rammerne og håber at kunne byde de erfarne såvel som nybegynderne velkommen.
 
PRIS: 30 kr. pr. gang. Købes i baren inden.
 
PRAKTISK:
● Medbring eget garn og strikkepinde eller hæklenål. (Vi har en smule, som man kan låne, hvis man er helt nybegynder)
● Vi mødes i Tårnværelset på 3. sal. Kom gerne i god tid.
● Alskens drikkevarer og sødt kan købes i baren.
 
______________________________________________________
 
Garnklubben er en del af AHA! i Absalon.
 
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.
 
Find AHA!-aktiviteter på absaloncph.dk og facebooksiden Absalon, samt andre kreative aktiviteter på Krea i Absalon.

Det er weekend og det er drinks-tid.
Heldigvis holder vi QUEER & COCKTAILS #2 i aften, hvor MIX Copenhagen sørger for oplæg og filmsvisninger, og vi sørger for cocktails i baren.
Begivenhed --> MIX x Absalon: Queer & Qocktails #2
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook