Calendar

Apr
29
Sat
FAMILIE AKROYOGA
Apr 29 @ 10:00 – 11:00
FAMILIE AKROYOGA

Familie Akro Yoga for voksne med børn 5-12 år er en lørdag om måneden. d. 21/1, 18/2, 18/3, 29/4 og 27/5

AkroYoga er en legende forening af akrobatik og yoga. Et sjovt og tillidsfuldt samarbejde, der handler om at finde balancen sammen! Der skabes et nærværende rum, hvor børn og voksne gennem øvelser og lege, kan øge forståelsen af sig selv og andre. AkroYoga er en måde for børn at blive/ forblive positive, motorisk stærke og modige. Og så er det en bevægelsesform der lærer voksne at lege igen.
Smid Ipad og mobiltelefoner – kom og leg med!

Pris: 50 kr. pr. næse
Betal fra gang til gang eller køb et 10-turs kort. Det kan bruges af hele familien og kan også bruges til alle Absalons andre bevægelses hold.

Vi glæder os til at flyve med jer
Bedste hilsener Cecilie og Absalon

PS. Der er også Familie Akrobatik og Leg en gang om måneden. Dvs hver lørdag i U-lige uger kan I komme til noget med akro i Absalon.

FAMILIE GROOVE
Apr 29 @ 11:30 – 12:30
FAMILIE GROOVE

Get Groovy sammen med mor og far. Kom og dans hver lørdag i Absalon kl. 11.30-12.30

Velkommen til Familie GROOVE – en nem, legende og sjov dansetime, hvor børn og voksne danser sammen. GROOVE er et frikvarter på dansegulvet, der kun handler om at nyde musikken, bevægelserne og samværet. Det bedste ved Familie GROOVE er at man ikke kan gøre det forkert. Vi danser alle sammen det samme, men på vores egen måde. Alle kan være med.
I kommer til at danse til alt fra hip hop til jazz, lege med forskellige figurer fra zombier til astronauter. Familie GROOVE er god dansemotion, men også træning i kreativitet, personlighed og fællesskab.

Børnene kan være ml. 4 – ca. 12 år og tager mor, far bedsteforældre eller en anden voksen med. Garanti for grin og sved på panden for både børn og voksne. Medbring vandflaske + tøj til bevægelse. Vi danser på bare fødder.

Heidi Vesterberg leder dansegulvet med fast hånd, humor og danseglæde. Det bliver en time med fuld knald på og masser af plads til grin.

Pris: 50 kr. pr næse -stor som lille.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom i god tid så I kan nå at købe billet i baren inden i går op. I Kan betale fra gang til gang eller købe et 10-turs klippekort til 500 kr. Det kan hele familien bruge til alle Absalons andre bevægelses hold også, og I slipper for kaffe latte køen.

Vi glæder os til at danse med jer
Kærlig hilsen Heidi og Absalon

FÆLLESSPISNING
Apr 29 @ 18:00 – 18:01
FÆLLESSPISNING

Hver eneste aften 7 dage om ugen lægger Absalon hus til fællesspisning, som altid koster 50 kr. pr person (børn til og med 5 år spiser gratis). Maden serveres ved bordene kl. 18.00, hvor man så kan snakke med sin sidemand og dele de mad-fyldte fade. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand om at række dig brødet og også selv holde øje med, om alle ved bordet har fået det, de kunne tænke sig.

 

Vi serverer i øvrigt suppe hver dag omkring frokosttid. Derudover har vi en husbager som bager friskt brød og en lille kage hver evig eneste dag. Friskbagt brød er også en fast del af barens specialiteter.

 

Se aftenens menu.

 

Velbekomme!

 

 

ELECTRONIC PARTY
Apr 29 @ 20:30 – Apr 30 @ 2:00

(English below)

DANS! Når vi transformerer Absalon til elektronisk natklub for en aften. Dixen vil styre musikken til visuals af den britiske kunstner Max Morris-Doherty.

Anders Dixen er DJ, en del af den elektroniske trio AV AV AV og spiller en vifte af house, tekno og electro.

Fra kl. 21 varmer vi op med spirende elektroniske kunstnere, der vil spille alt fra deep, disco, electro, techno, soulful og ambient. De har siden februar dyrket egne remix- og musikproduktioner i Tårnværelset på 3. sal i Absalon i programmet Ableton, og denne aften bliver det delt med offentligheden for første gang.

Vi glæder os til en glødende aften!

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
21-23: Electronic Slam
LINE UP:
Samuel H Bertholdsen – Electro/House
Rasmus Beyer – Hip-Hop-ish
Jahn Solo – Deep/Soulful/House
Then The Letting Go – Ambient/Techno/Electronics
Jacob Ramos Brinth – Electro/House
MortenY – Electro/House
M0rten S0mmer – Electro/Techno/House

23-02: Electronic Party
DJ: Anders Dixen

Visuals af Max Morris-Doherty
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

ENTRE:
30 kr i døren

________________________________________________________

DANCE! when we transform Absalon to an electronic night club for one night. We have invited Dixen to mess around the dance floor to vibrant visuals by the British artist Max Morris-Doherty.

Anders Dixen is DJ, part of the electronic trio AV AV AV and will play house, techno and electro.

Warm up by upcoming electronic artists from 21 pm, who will play deep, disco, electro, techno, soul and ambient. Since February they have been making their own remix and music productions in the Ableton software at workshops in Tårnværelset, 3rd floor in Absalon, and this night they will share their productions with the public for the first time.

We look forward to a glowing night!

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
21-23: Electronic Slam
LINE UP:
Samuel H Bertholdsen – Electro/House
Rasmus Beyer – Hip-Hop-ish
Jahn Solo – Deep/Soulful/House
Then The Letting Go – Ambient/Techno/Electronics
Jacob Ramos Brinth – Electro/House
Morten Andersen – Electro/House
M0rten S0mmer – Electro/Techno/House

23-02: Electronic Party
DJ: Anders Dixen

Visuals by Max Morris-Doherty
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

ENTRY:
30 kr. in the door

Apr
30
Sun
FUNCTIONAL MOVEMENT
Apr 30 @ 9:00 – 10:00
FUNCTIONAL MOVEMENT

FUNCTIONAL MOVEMENT I ABASALON – HVER SØNDAG KL. 09-10

På holdet tages der udgangspunkt i kropsvægt styrketræning. Vi bygger timen op omkring bevægelser din krop er designet til, dvs. hovedsagligt uden brug af remedier. Til timen vil du blive udfordret med kravl, squat, kropsvægtsøvelser, makkerøvelser, mobility, samt helt basale styrkeøvelser.
Vi tilbyder en spændende, udforskende, lærerig og ikke mindst legende tilgang til det at træne funktionelt, bevæge sig, og få lidt sved på panden.

Hvad får jeg ud af denne form for træning?
Gennem kropsvægtstræning styrker man kroppen med dens egen belasting, og derfor med minimal chance for skader – og øvelserne er derfor også nemme at justere så alle niveauer kan være med.
På holdet vil man også få udfordret sin smidedighed, samt kordinationsevne.
Gennem denne kombination vil du opnå en krop som er mere bevægelig og stærk, og det vil den uden tvivl takke dig for!

Trænerne er Carina og Alexander, på skift. De er to bevægelsesentusiaster (nørder, om man vil) fra Paul Petersens idrætsinstitut. Begge har erfaring indenfor blandt andet gymnastik, crossfit, løb, mobility, og parkour. Dette lægger fundamentet for et meget varieret og spændende hold, som alle kan være en del af.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom lidt før vi starter så du kan nå at betale nede i baren, eller køb et 10-turs klippekort til 500 kr. som også kan bruges til alle Absalons andre bevægelseshold.

Vi glæder os til at lege os stærke sammen
Bedste hilsener Carina, Alexander, & Absalon

SØNDAGS YOGA CHILL
Apr 30 @ 10:15 – 11:45
SØNDAGS YOGA CHILL

Hver søndag kl. 10.15-11.45 er der Yoga Chill i Absalon. En “helt almindelig” yogatime, som er forskellig fra gang til gang.

 

Kom som du er – med dine tømmemænd eller med alle dine friske ambitioner. Vores søndage vil være en blanding af forskellig slags yoga. Det kan fx være vinyasa, back to basics, Queen Bee yoga, håndstandsyoga, hipsteryoga eller danseyoga.

 

Det vil være vores faste undervisere, der på skift laver en særlig time, hvor der er ekstra god tid, og som er planlagt, så alle kan være med – uanset om du er helt ny til yoga eller er en gammel haj. Fælles for dem alle er, at det er YOGA – altså stræk, styrke, smidighed og afspænding.

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

 

Du kan enten betale fra gang til gang. Eller du kan købe et 10-turs-kort til 500 kr. Så slipper du for morgenmadskøen i baren. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og bevægelsesevents. Der er ingen udløbsdato på kortet.

 

Der er ingen tilmelding. Du dukker blot op lidt før holdet starter. Vi har et par måtter til låns, men tag gerne din egen med, hvis du har en.

 

Vi glæder os til at starte søndagen med jer!

 

Bedste hilsner

Team Absalon

RYTMIK & SANGLEGE 2-4 år
Apr 30 @ 14:30 – 15:15
RYTMIK & SANGLEGE 2-4 år

Rytmik og Sanglege hver søndag i Absalon!
2-4 år kl. 14.30-15.15 og
1-2 år kl. 15.15-16.00

Efter en dejlig sæson med babyrytmik for de mindste, har vi valgt at udvide repertoiret for de lidt større børn også. Aldersindelingen er vejledende og I kommer selvfølgelig blot til det hold, I synes passer bedst til jeres barn.

Vi skal sammen med jer synge, danse og lege sanglege – både nye og gamle og måske nogle vi selv finder på.
Underviserne er på skift Rebecca, Line og Katrine

Rebekka studerer musikvidenskab, hun er sanger/sangskriver og har et soloprojekt der hedder We At Sea. Hun har arbejdet som pædagog medhjælper i mange år og har altid sunget og spillet med børnene de steder hun har været. Og så arbejder hun som kirkesanger på Frederiksberg og Østerbro.

Line er cellist, sanger og sangskriver og spiller bl.a. i bandet CODY. Med en mor, der er rytmikpædagog, er Line vokset op med sangglæde, rytmik og børn. Line har en datter på 4 år, og underviser også i yoga og pilates.

Katrine underviser i babyrytmik hver tirsdag formiddag i Absalon. Hun er uddannet sanger fra rytmisk Musikkonservatorium og arbejder som korsanger for Oh Land og underviser i kor på Nørrebro. Derudover er hun pædagog på en skole i Gladsaxe, og så synger hun også med sin datter Inga på 1,5 år.

Pris: 50 kr. pr. barn
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
Barnevogne må ikke tages med ind i Absalon.

Kom i god tid så du kan nå at købe billet nede i baren før du går op på 1 sal. Du kan betale pr. gang eller købe et 10-turs klippekort til 500 kr. Kortet kan også kan bruge til alle Absalons andre bevægelses hold. Det har ingen udløbsdato, og du slipper for kaffe latte køen.

Vi glæder os til at synge og spille med jer.
Kærlig Hilsen Rebekka, Line, Katrine & Absalon

RYTMIK & SANGLEGE 1-2 år
Apr 30 @ 15:15 – 16:00
RYTMIK & SANGLEGE 1-2 år

Rytmik og Sanglege hver søndag i Absalon!
2-4 år kl. 14.30-15.15 og
1-2 år kl. 15.15-16.00

Efter en dejlig sæson med babyrytmik for de mindste, har vi valgt at udvide repertoiret for de lidt større børn også. Aldersindelingen er vejledende og I kommer selvfølgelig blot til det hold, I synes passer bedst til jeres barn.

Vi skal sammen med jer synge, danse og lege sanglege – både nye og gamle og måske nogle vi selv finder på.
Underviserne er på skift Rebecca, Line og Katrine

Rebekka studerer musikvidenskab, hun er sanger/sangskriver og har et soloprojekt der hedder We At Sea. Hun har arbejdet som pædagog medhjælper i mange år og har altid sunget og spillet med børnene de steder hun har været. Og så arbejder hun som kirkesanger på Frederiksberg og Østerbro.

Line er cellist, sanger og sangskriver og spiller bl.a. i bandet CODY. Med en mor, der er rytmikpædagog, er Line vokset op med sangglæde, rytmik og børn. Line har en datter på 4 år, og underviser også i yoga og pilates.

Katrine underviser i babyrytmik hver tirsdag formiddag i Absalon. Hun er uddannet sanger fra rytmisk Musikkonservatorium og arbejder som korsanger for Oh Land og underviser i kor på Nørrebro. Derudover er hun pædagog på en skole i Gladsaxe, og så synger hun også med sin datter Inga på 1,5 år.

Pris: 50 kr. pr. barn
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
Barnevogne må ikke tages med ind i Absalon.

Kom i god tid så du kan nå at købe billet nede i baren før du går op på 1 sal. Du kan betale pr. gang eller købe et 10-turs klippekort til 500 kr. Kortet kan også kan bruge til alle Absalons andre bevægelses hold. Det har ingen udløbsdato, og du slipper for kaffe latte køen.

Vi glæder os til at synge og spille med jer.
Kærlig Hilsen Rebekka, Line, Katrine & Absalon

FÆLLESSPISNING
Apr 30 @ 18:00 – 18:01
FÆLLESSPISNING

Hver eneste aften 7 dage om ugen lægger Absalon hus til fællesspisning, som altid koster 50 kr. pr person (børn til og med 5 år spiser gratis). Maden serveres ved bordene kl. 18.00, hvor man så kan snakke med sin sidemand og dele de mad-fyldte fade. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand om at række dig brødet og også selv holde øje med, om alle ved bordet har fået det, de kunne tænke sig.

 

Vi serverer i øvrigt suppe hver dag omkring frokosttid. Derudover har vi en husbager som bager friskt brød og en lille kage hver evig eneste dag. Friskbagt brød er også en fast del af barens specialiteter.

 

Se aftenens menu.

 

Velbekomme!

 

 

May
1
Mon
VINYASA YOGA
May 1 @ 9:30 – 10:45
VINYASA YOGA @ Absalon, Klubben

Vinyasa Yoga er hver mandag, onsdag og fredag kl. 09.30-10.45 (fredage er Strala yoga på engelsk).

Vinyasa yoga, som for mange også er kendt som flow yoga, er en dynamisk form for yoga, hvor åndedrættet guider os igennem sekvenser af yogastillinger, der gavner kropsbevidstheden og nærværet. Du vil mærke pulsen stige, mens din styrke og fleksibilitet øges. Du vil få energi og en større balance i både krop og sind.

Alle er velkomne – uanset niveau.

Pris: 50 kr.

Der er ingen tilmelding. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs-kort til 500 kr. Med det kan du gå direkte op til holdet og skal ikke stå i kø i baren for at købe billet. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og særlige bevægelsesevents, og det har ingen udløbsdato.

Vi glæder og til at strække ugen i gang med jer!

Bedste hilsner
Dicte og Absalon

Er du også træt af ikke at kunne svarene i sportsquizzer og er du helt blank på hovedstaden i Kazakhstan?
Så er hverdagsquizzen lige noget for dig! Her kan du nemlig quizze i de ting du rent faktisk ved noget om!
... Vis mereVis mindre

Hverdags Quizzen

May 3, 2017, 8:00pm - May 3, 2017, 10:00pm

Kom til hverdagsquiz i Absalon og test din viden om helt almindelige ting fra din hverdag! Er du også træt af ikke at kunne komme med et rigtigt svar, når der er sportsquiz, eller ved du heller ik...

Se på Facebook