Calendar

Dec
18
Tue
CONTACT IMPROVISATION
Dec 18 @ 18:15 – 19:45
CONTACT IMPROVISATION
Kom med til Contact improvisation hver tirsdag i Absalon.

 

Contact impro er en dynamisk og legende danseform, som udvikler de tekniske og sensoriske færdigheder og kunsten at lytte med hele kroppen.

 

Vi danser med hinanden parvis og følger hinandens improviserede bevægelser mens de opstår.

 

Bliv inspireret til at bruge din krop og kreativitet på nye måder. Det bliver sjovt og udfordrende. Alle kan være med. Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i, evt også knæbeskyttere.

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Vi glæder os til at bevæges med jer.
De bedste hilsner

 

Dorte, Pipaluk og Absalon

——————————————————————————————-

Join us for Contact improvisation every Tuesday in Absalon

 

Contact improvisation is a dynamic dance-form that embraces playfulness, develops technical and sensory skills, and the art of listening with the whole body.

 

It’s simple improvisation between people. We dance together in couples and follow each others improvised movements as they develop naturally.

 

Find inspiration to use your body and mind in new ways. It will be fun, challenging and creative. EveryBODY is welcome!

 

Tickets cost 50 kr.

 

Pay at the bar when you arrive. Drop in class. No booking in advance.

 

The class is in ‘KLUBBEN’ on the 1st floor. Wear comfortable clothes with long legs and long sleeves + kneepads if you have some.

SKAK OG BACKGAMMON AFTEN
Dec 18 @ 19:45 – 23:45
SKAK OG BACKGAMMON AFTEN @ Absalon, Salen

Hver tirsdag fra kl. 20-23.45 er der skak og backgammonturnering i Absalon.

 

Turneringerne kører parallelt. De er gratis og åben for alle!

 

Tilmeld dig senest kl. 19.45 på dagen. Henvend dig i baren.

 

Der er øl, kaffe og kage i baren.

 

Pssst: Klik ind på vores klubside for Absalon Backgammonklub, hvis du vil se turneringsresultater og høre om ekstra spilleaftener 🙂

 

Vi ses!

IMPRO TEATER
Dec 18 @ 20:00 – 21:30
IMPRO TEATER
Kom og vær med til Impro Teater hver tirsdag kl. 20.00 i Absalon.

Vil du gerne udfordre dig selv, styrke dine evner til at reagere i nuet og møde nye mennesker at grine sammen med, så er improvisation helt sikkert noget for dig.

 

 

Improvisation, Improv eller Impro (kært barn har mange navne) er en god måde at tilegne dig nye sociale færdigheder på, forbedre din kommunikation og styrke kreativiteten på.

 

 

Du vil i et trygt forum blive udfordret til at bevæge dig ud af din komfortzone uden at blive udstillet eller gjort til grin. Improvisation vil lære dig, hvordan du takler det uforberedte med gåpåmod og succes.

 

Impro er for alle – uanset alder, profession og tidligere erfaringer. Workshoppen er altså både for dig, som aldrig har prøvet impro før, og for dig der ønsker at blive en bedre skuespiller.

 

 

Den er også for dig, der har en drøm om at undgå svedige håndflader næste gang du skal fremlægge noget for dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere og for dig der bare vil have en sjov og udfordrende stund med dine venner. Alt hvad du behøver er et åbent sind.

 

Kom i tøj, som du kan bevæge dig i.

 

Underviseren Rolando Yunquera, vil guide dig kyndigt gennem workshoppen. Han er en af de mest erfarne improvisatorer og undervisere på ICC Theatre med over 250 shows og over 400 undervisningstimer. ICC Theatre (Improv Comedy Copenhagen Theatre) er det første teater i Danmark der 100% er hengivet improv.

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Der er ingen tilmelding.

Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Vi glæder os til at have det sjovt med jer
Kærlig hilsen Rolando og Absalon

Dec
19
Wed
VINYASA YOGA
Dec 19 @ 9:15 – 10:30
VINYASA YOGA

Der er formiddags Yoga hver mandag, onsdag og fredag kl. 9.15. Onsdag er vinyasa.

Vinyasa yoga, som for mange også er kendt som flow yoga, er en dynamisk form for yoga, hvor åndedrættet guider os igennem sekvenser af yogastillinger, der gavner kropsbevidstheden og nærværet. Du vil mærke pulsen stige, mens din styrke og fleksibilitet øges. Du vil få energi og en større balance i både krop og sind.

Alle er velkomne – uanset niveau.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Der er ingen tilmelding. Kom blot lidt før vi starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs-kort til 500 kr. Med det kan du gå direkte op til holdet og skal ikke stå i kø i baren for at købe billet. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og det har ingen udløbsdato.

Vi glæder og til at strække dagen igang med jer!

Bedste hilsner
Dicte og Absalon

OLDIES BUT GOLDIES YOGA
Dec 19 @ 11:00 – 12:15
OLDIES BUT GOLDIES YOGA

Oldies But Goldies Yoga for seniorer er hver onsdag kl. 11-12.15

 

Dette hold er for dig med sølvstænk i håret og erfaringer og visdom i spandevis!

 

Der fokuseres på stræk, styrkeøvelser og åndedrætsteknikker, og du kan være med, selvom sidste gang du dyrkede yoga var i Indien i 1971.

 

Igennem yoga kan du øge din muskelmasse, træne din balanceevne og øge din koordinationsevne. Det kan forebygge skader og fald, men også skabe velvære og overskud i din hverdag. Yogaklasserne foregår i et roligt tempo og med mulighed for ekstra støtte til de enkelte øvelser. Vi slutter altid klassen af med afspænding og lidt meditation.

 

Det koster 50 kr.
Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Så du kan gå direkte op til holdet og ikke skal stå i kø i baren for at købe billet. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelses hold og særlige bevægelses events vi laver, og det har ingen udløbsdato.

 

Der er ingen tilmelding, og holdet er åbent for alle. Vi har en yogamåtte, du kan låne, men du er også velkomme til at tage din egen med.

 

I Absalon er der kaffe på kanden hver dag, samt morgenmad og frokost til billige penge.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Venlig hilsen

Dicte og Absalon

YOGATID MED DIN BABY
Dec 19 @ 12:30 – 13:30
YOGATID MED DIN BABY
Der er Yogatid med din baby hver onsdag kl. 12.30-13.30 i Absalon.

 

En time med dig i fokus og plads til din baby. Vi kommer til at lave stræk, som giver plads i kroppen, øvelser som styrker kroppen og stillinger som beroliger nervesystemet og ruster dig til de eventuelle afbrudte nætter, som ofte følger med små børn.
Forkælelse for dig og din krop og plads til at din baby kan lege. Der vil indgå øvelser, hvor din baby kan være med, men timen er primært for den voksne. Medbring gerne legetøj til din baby.
Du er velkommen med en baby i alle aldre, men vores erfaring er at du selv får mest ud af yogaen med en baby der ikke kravler endnu.
Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.
Barnevognen skal stilles ude ved indgangen.
Der er plads til 16 mødre/fædre.

 

Jeg glæder mig til at yoga’e med jer
Kærligst My og Absalon

HATHA YOGA
Dec 19 @ 16:45 – 18:00
HATHA YOGA

Hatha yoga hver onsdag kl. 16.45-18.00 i Absalon.

Tag en yogapause midt på ugen. I denne time vil der være fokus på at synkronisere kroppens bevægelser med åndedrættet. Vi arbejder med styrke, stamina og stabilitet for at skabe en dybere forbindelse mellem krop og sind. Du vil både opleve at få sved på panden, blive udfordret samt at finde ro og lade vejrtrækningen flyde frit.
Onsdags hatha er for alle – begynder som øvede – også for dem med skader, ekstra kilo på sidebenene eller flere år på bagen.

Vores underviser Joséphine har dyrket yoga i mere end 15 år og har undervist siden 2014. Hun har fokus på at opbygge en grundlæggende styrke, der er fundamentet for udforskning af yogastillingerne. Hos Joséphine er der plads til leg, latter og det uperfekte .

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

Vi glæder os til at se dig.
Bedste hilsner Joséphine og Absalon

FÆLLESSPISNING
Dec 19 @ 18:00 – 18:01
FÆLLESSPISNING

Hver eneste aften 7 dage om ugen lægger Absalon hus til fællesspisning, som altid koster 50 kr. pr person (børn til og med 5 år spiser gratis). Maden serveres ved bordene kl. 18.00, hvor man så kan snakke med sin sidemand og dele de mad-fyldte fade. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand om at række dig brødet og også selv holde øje med, om alle ved bordet har fået det, de kunne tænke sig.

 

Vi serverer i øvrigt frokost hver dag fra kl. 12. Derudover har vi en husbager som bager friskt brød og kager hver evig eneste dag.

 

Se aftenens menu.

 

Velbekomme!

 

 

GROOVE
Dec 19 @ 18:30 – 19:30
GROOVE
Groove i Absalon hver onsdag kl. 18.30.

 

Groove er en simpel, legende dans. Det essentielle er ‘United but Unique’, så det er din unikke måde at danse på i en fælles rytme, og med fælles trin.
Du kan skabe dig, danse som du måske i al hemmelighed gør når du er alene og samtidig danse med dine stemninger og lade dem få plads. Du bliver guidet gennem simple trin til alle musikgenrer. Vi danser rundt mellem hinanden, her er ingen spejle, og ikke noget foran eller bagved.
Det er en dansefest for krop og sjæl, som bare kræver at du har lyst til at danse, og lader dig guide. Sammen skaber vi en frigørende dansefest!

 

Alle er velkomne, og der kræves ingen forkundskaber.

 

Om Steffanie Anna vores underviser: ‘Jeg har danset siden jeg kunne bruge dansesko. Først i sportsdans, så en masse moderne og hiphop indtil jeg mødte groove og mærkede en utrolig kreativitet og frigørelse, og her er jeg så.
Jeg er jordemoderstuderende bor i et kollektiv med farvede bånd i et stort hår. Jeg danser med alt og alle:)

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Vi glæder os til at danse med jer.
Bedste hilsner Steffanie og Absalon

ABSALON CROQUIS
Dec 19 @ 20:00 – 22:00
ABSALON CROQUIS

Absalon Croquis – det er hver onsdag!

Croquis er skitsering af en levende model og de to timer vil forløbe med skiftende stillinger, skitseringer og små pauser derimellem.

Det er ikke decideret tegneundervisning, men der guides, og du kan stille spørgsmål og få hjælp til at komme videre. Erfaring eller niveau er ikke påkrævet. Alle, der kan se, kan tegne – og husk som den lille prins sagde: Det væsentligste er usynligt for øjet. Kun med hjertet kan man se rigtigt.

Medbring selv papir og tegnegrej og mød op i god tid. Vi lukker dørene kl 20.
Prisen er 50 kr. pr. gang. Du kan sikre billet via Billetto her. Overskydende billetter kan købes i baren.
Husk også mønter til tag-selv-baren.

Vi ses!

Kærlig hilsen
Christine & Absalon

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.