Calendar

Aug
19
Sat
ABSALON 2 ÅRS FØDSELSDAGSFEST
Aug 19 @ 18:00 – Aug 20 @ 2:00
ABSALON 2 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Vi inviterer hermed jer alle sammen til vores b-day BASH den 19. august. Vi fylder 2, og som de fleste 2-årige elsker vi vores fødselsdag, så kom ned i Absalon til fællesspisning og live musik og dans. I dagens anledning kan du købe billet til fællesspisning på forhånd så du kan sikre dig en plads. Hiv din kone, lillebror, stedfar eller nye bedste ven med til en ordentlig swing-om!

_______________

18:00 – Fællesspisning

20.30 – Live musik

10.30 – 02.00 – DJ

_______________

 

Følg med her da vi lægger den specielle fødselsdagsmenu op snart!

 

Vi glæder os til at se dig ♥ ♥ ♥
Kys fra Absalon

Aug
20
Sun
FUNCTIONAL MOVEMENT
Aug 20 @ 9:00 – 10:00
FUNCTIONAL MOVEMENT

FUNCTIONAL MOVEMENT I ABASALON – HVER SØNDAG KL. 09-10

På holdet tages der udgangspunkt i kropsvægt styrketræning. Vi bygger timen op omkring bevægelser din krop er designet til, dvs. hovedsagligt uden brug af remedier. Til timen vil du blive udfordret med kravl, squat, kropsvægtsøvelser, makkerøvelser, mobility, samt helt basale styrkeøvelser.
Vi tilbyder en spændende, udforskende, lærerig og ikke mindst legende tilgang til det at træne funktionelt, bevæge sig, og få lidt sved på panden.

Hvad får jeg ud af denne form for træning?
Gennem kropsvægtstræning styrker man kroppen med dens egen belasting, og derfor med minimal chance for skader – og øvelserne er derfor også nemme at justere så alle niveauer kan være med.
På holdet vil man også få udfordret sin smidedighed, samt kordinationsevne.
Gennem denne kombination vil du opnå en krop som er mere bevægelig og stærk, og det vil den uden tvivl takke dig for!

Trænerne er Carina og Alexander, på skift. De er to bevægelsesentusiaster (nørder, om man vil) fra Paul Petersens idrætsinstitut. Begge har erfaring indenfor blandt andet gymnastik, crossfit, løb, mobility, og parkour. Dette lægger fundamentet for et meget varieret og spændende hold, som alle kan være en del af.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom lidt før vi starter så du kan nå at betale nede i baren, eller køb et 10-turs klippekort til 500 kr. som også kan bruges til alle Absalons andre bevægelseshold.

Vi glæder os til at lege os stærke sammen
Bedste hilsener Carina, Alexander, & Absalon

Fødselsdags-Fællesmorgenmad!
Aug 20 @ 10:00 – 13:00
Fødselsdags-Fællesmorgenmad! @ Absalon | København | Denmark
HURRA! Vi har 2 års-fødselsdag! Og vi synes at noget af det bedste ved fødselsdage er, når man bliver vækket om morgenen, og man får sunget fødselsdagssang, og nogen har lavet morgenmad til en der står og venter på bordet…
Så søndag morgen den 20. august i Absalons fødselsdagsweekend laver vi fællesmorgenmad for os alle sammen, og så kan vi fejre både os selv og alle jer fordi I er så skønne. Vi skal have lækker fødselsdagsmorgenmad, vi skal synge fødselsdagssange og hygge os.
 
Menu

Surdejsboller, smør, vesterhavsost, frugtkompot & grapefrugt

Spejlæg i Tomatsauce, Olivenolie, Purløg

Honing Yoghurt m. ristede Granola

Karamel Shortbread m. Chokolade & Blomster

Vi spiser klokken 10, så kom i god tid.
Det koster 50 kr.
 
Vi glæder os vildt meget til at se jer!
 
Absalon <3 fødselsdage
SØNDAGS YOGA CHILL
Aug 20 @ 10:15 – 11:45
SØNDAGS YOGA CHILL

Hver søndag kl. 10.15-11.45 er der Yoga Chill i Absalon. En “helt almindelig” yogatime, som er forskellig fra gang til gang.

 

Kom som du er – med dine tømmemænd eller med alle dine friske ambitioner. Vores søndage vil være en blanding af forskellig slags yoga. Det kan fx være vinyasa, back to basics, Queen Bee yoga, håndstandsyoga, hipsteryoga eller danseyoga.

 

Det vil være vores faste undervisere, der på skift laver en særlig time, hvor der er ekstra god tid, og som er planlagt, så alle kan være med – uanset om du er helt ny til yoga eller er en gammel haj. Fælles for dem alle er, at det er YOGA – altså stræk, styrke, smidighed og afspænding.

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

 

Du kan enten betale fra gang til gang. Eller du kan købe et 10-turs-kort til 500 kr. Så slipper du for morgenmadskøen i baren. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og bevægelsesevents. Der er ingen udløbsdato på kortet.

 

Der er ingen tilmelding. Du dukker blot op lidt før holdet starter. Vi har et par måtter til låns, men tag gerne din egen med, hvis du har en.

 

Vi glæder os til at starte søndagen med jer!

 

Bedste hilsner

Team Absalon

VESTERBRO KAGEKONKURRENCE 2017
Aug 20 @ 14:00 – 16:00
VESTERBRO KAGEKONKURRENCE 2017

Sidste år til vores fødselsdag startede Absalon en ny og fantastisk tradition (synes vi selv):

♥ VESTERBRO KAGEKONKURRENCE ♥

Nu fylder vi 2 og vi vil gentage succesen fra sidste år. Så frem med mel, sukker, æg, glasur, smør i rigelige mængder, og hvad du ellers måtte tænke, der skal med i Vestebros bedste kage.

Vi har samlet et fedt dommerpanel som glæder sig til at smage, hvad Vesterbros ovne har at byde på, og der er absolut ingen regler. Og vi andre skal naturligvis også have en lille bid!

Deltag alene eller som et hold og vær med i kampen om det vigtigste trofæ og titel på Vesterbro.

PRAKTISK INFO
• Det er gratis at deltage.
• Tilmelding sker senest kl. 12 samme dag. Du tilmelder dig ved at skrive en mail til sara@absaloncph.dk og husk at skrive VESTERBRO KAGEKONKURRENCE i emnefeltet i din e-mail.
Husk også at skriv jeres navne i e-mailen.
• Kagerne stilles op klokken 14.00, så kom gerne i hvert fald 15 minutter før. Så er de klar til fremvisning og bedømmelse 14.30.
• Vi kan ikke opbevare kager i Absalon før kagekonkurrencen starter kl. 14.00.

Vi glæder os!

Kagehilsner fra alle os.

FÆLLESSPISNING
Aug 20 @ 18:00 – 18:01
FÆLLESSPISNING

Hver eneste aften 7 dage om ugen lægger Absalon hus til fællesspisning, som altid koster 50 kr. pr person (børn til og med 5 år spiser gratis). Maden serveres ved bordene kl. 18.00, hvor man så kan snakke med sin sidemand og dele de mad-fyldte fade. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand om at række dig brødet og også selv holde øje med, om alle ved bordet har fået det, de kunne tænke sig.

 

Vi serverer i øvrigt suppe hver dag omkring frokosttid. Derudover har vi en husbager som bager friskt brød og en lille kage hver evig eneste dag. Friskbagt brød er også en fast del af barens specialiteter.

 

Se aftenens menu.

 

Velbekomme!

 

 

FØDSELSDAGSHYGGE OG LIVE-JAZZ
Aug 20 @ 18:00 – Aug 21 @ 0:00
FØDSELSDAGSHYGGE OG LIVE-JAZZ

Søndag-aften slutter vi vores fødselsdagsweekend af med fællesspisning og live jazz af Jazztetten. Vi skal spise dejlig mad og måske endda slutte aftenen af med en lille dans?
Tag familien under armen og kom over i Absalon og tilbring aftenen med dem og en masse andre mennesker ♥

Der er fællesspisning kl. 18 som sædvanligt og efter middagen starter musikken.

Vi glæder os til en hyggelig søndagaften med jer alle sammen.

Aug
21
Mon
VINYASA YOGA
Aug 21 @ 9:00 – 10:15
VINYASA YOGA

Der er formiddags yoga hver mandag, onsdag og fredag kl. 09.00-10.15 i Absalon. Mandags vinyasa har sidste gang d. 28 august. Derefter bliver det yin yoga

Vinyasa yoga, som for mange også er kendt som flow yoga, er en dynamisk form for yoga, hvor åndedrættet guider os igennem sekvenser af yogastillinger, der gavner kropsbevidstheden og nærværet. Du vil mærke pulsen stige, mens din styrke og fleksibilitet øges. Du vil få energi og en større balance i både krop og sind.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1.sal

Der er ingen tilmelding. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs-kort til 500 kr. Med det kan du gå direkte op til holdet og skal ikke stå i kø i baren for at købe billet. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold, og det har ingen udløbsdato.

Alle er velkomne – uanset niveau.
Vi glæder og til at strække ugen i gang med jer!

Bedste hilsnener
Stis og Absalon

PIN UP FIT
Aug 21 @ 11:00 – 12:00
PIN UP FIT

Træn som Bettie Page og Marilyn Monroe gjorde hver mandag kl. 11-12.

 

Et sjovt, feminint og elegant stram-op-program for hele kroppen. Lær at posere som en klassisk pinup, styrk din feminitet og kom til at elske din krop præcis, som den er. Det handler nemlig ikke om, hvad du har, men om hvordan du bruger det, du har!

 

Til Pin Up Fit ryster vi både bagdel og fordel i form til retrotoner ved bla. bumps ‘n’ grinds, hipshimmy og shouldershimmys! Desuden anvender vi stole både siddende og stående til en lang række øvelser til forbedring af kondition, samt toning og opstramning af lår, underben og mavemuskler. Af redskaber anvendes stole og måtter. Hav tøj og sko på, der er til at bevæge sig i.

 

Holdet er for alle typer af kvindeligheder i alle aldre fra 13-100 år.

 

Pris: 50 kr.

 

Der er ingen tilmelding, og du kan betale fra gang til gang eller købe et 10-turskort til 500 kr. Kortet gælder også til alle Absalons andre bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Vi glæder os til at finde formerne frem med jer!

 

De bedste hilsner

Miss Mia og Absalon

GRAVID YOGA
Aug 21 @ 12:15 – 13:15
GRAVID YOGA

Gravid yoga er hver mandag kl. 12.15 i Absalon.

Gennem fri bevægelse, blid yoga og afspændingsteknikker har du her muligheden for at være nærværende i din graviditet og samtidigt forberede dig til fødslen.
Vi mødes for at have fokus på blød bevægelse af din gravide krop, på en rar og relevant måde.
Holdet er en blanding af blid yoga, enkelte vejrtrækningsøvelser, undervisning og andre øvelser – vi kommer bla. omkring forebyggelse og lindring af almindelig graviditetsgener, ubehag/smerte, balance mellem aktivitet og pauser m.m. – og der er altid plads til at du bringer noget andet op.
Du kan med fordel deltage fra den tidlige graviditet og fortsætte til termin hvis du har lyst. Undervisningen tilpasses så vidt muligt den enkelte.

Om Hanne S. Brøgger der underviser:
Jeg er jordemoder og shakti yoga mentor, og jeg har været med hundredvis af fødende kvinder og endnu flere gravide. Gennem erfaring har jeg opnået en forståelse for graviditetens glæder og udfordringer. Og jeg elsker at undervise og at være vidne til et af livets magiske mirakler.

Pris: 50 kr. pr. mave
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan også købe et 10-turs kort til 500 kr. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold, har ingen udløbs dato, og med det kan du gå direkte op til holdet.

Vi glæder os til at bevæges med jer
Kærlig hilsen Hanne og Absalon

Her er en lille teaser for fødselsdagen som allerede er i fuld gang. Lige nu er der loppemarked og candyfloss, senere er der fest og surprise! Imorgen starter vi med fællesmorgenmad med fødselsdagsboller, kagekonkurrence for alle, fællesspisning og live jazz. Kig forbi og se hele programmet her ---> Absalons Fødselsdagsweekend! ... Vis mereVis mindre

Se på Facebook