Calendar

Oct
21
Sat
MIX x ABSALON: QUEER & QOCKTAILS #2
Oct 21 @ 21:00 – Oct 22 @ 2:00
MIX x ABSALON: QUEER & QOCKTAILS #2

CHEERS TO QUEER! AND FILMS! AND LITERATURE!

Som optakt til årets MIX COPENHAGEN afholder vi i samarbejde med Absalon warm up-eventet Queer & Qocktails #2, hvor vi præsenterer jer for spændende oplæg af tre talere og tre lækre kortfilm.

Det hele krydres naturligvis med drinks i udsøgte former, skønne blandinger og smagfulde mix.
Hele herligheden er gratis og foregår i Absalons farverige lokaler på Vesterbro den 21. oktober kl. 21. Allerede fra kl. 18 inviterer Absalon til fællesspisning for en flad 50’er, så du kan tage din veninde, farbror og nabos søster med til et inspirerende dinner and a show-event.

Hvis du allerede er overbevist om, hvor fedt det bliver (megafedt!), så klik Attending med det samme. Hvis du skal overtales lidt mere, så klik Interested, for vi afslører nemlig løbende bidragsyderne og kortfilmene, så husk at læse dine notifikationer. Medmindre du selvfølgelig vil møde op og blive overrasket!

Program:
18:00 Fællesspisning i Absalon
21:00 Velkommen til Queer & Qocktails
Oplæg og kortfilm!
23:00 Musik ved Kapow Collective og lækre drinks

Vi glæder os voldsomt meget til at blive klogere, underholdt og feste sammen med jer! ♥

Filmene er på engelsk uden undertekster og Absalon har kørestolsadgang. Oplæggene er på dansk.
Vores fotopolitik til Queer & Qocktails er, at vores fotografer ikke tager billeder af publikum. Vi beder alle respektere dette med sine egne billeder.

//

CHEERS TO QUEER! AND FILMS! AND LITERATURE!

As a warm up to this year’s MIX COPENHAGEN 2017 and in collaboration with Absalon we are hosting Queer & Qocktails # 2 and present you an exciting night with three speakers and three delicious short films.

The whole thing is FREE, and takes place in Absalon’s colourful rooms in Vesterbro, October 21 at. 21:00. At 18.00 for the early birds Absalon invites you to a common meal for 50kr, so you can take your friend, uncle, and neighbours sister along for an inspiring dinner-and-a-show event.
If you are already convinced at how awesome the evening will be (very awesome), then click ‘Attending’ immediately. If you need to be a little more persuaded, then click ‘Interested’, as we will continue to add contributors and short films as we get nearer the evening. Unless you want to show up and be surprised!

Program:
18:00 Common meal at Absalon
21:00 Welcome to Queer & Qocktails
Talks and short movies!
23:00 Music by Kapow Collective and delicious drinks

We look so much forward getting smarter, entertained, and partying with you! ♥

The films are in English without subtitles, and Absalon is wheelchair accessible. The presentations will be in Danish.
Our photo policy this evening is that our photographers will not take photos of the audience. We ask audience everyone to respect this photo policy with their own photos

Oct
22
Sun
FÆLLESMORGENMAD
Oct 22 @ 10:00 – 12:00
FÆLLESMORGENMAD
Fællesmorgenmad i Absalon♥
Kom og nyd en god morgenmad i selskab med dine naboer og få en dejlig start på dagen. Så bliver søndagen ikke meget bedre!
Vi spiser kl. 10.00, så kom i god tid.
Morgenmaden koster 50 kr., og du kan købe din kaffe, the eller juice i baren.
Du kan købe billetter i forvejen, dog er det også muligt at købe i døren på dagen.
Menu:
Surdejsboller, oksespegepølse, vesterhavsost og bærkompot
Røræg med avocado og tomat
Lakserillette med kapers og dild
Yoghurt med ristet nødde-granola
Vi ses!
SØNDAGS YOGA CHILL
Oct 22 @ 10:15 – 11:45
SØNDAGS YOGA CHILL

Hver søndag kl. 10.15-11.45 er der Yoga i Absalon. En “helt almindelig” yogatime, som er forskellig fra gang til gang.

OBS FRA OG MED NOVEMBER ER TIDEN RYKKET TIL KL. 10.30-12.00

 

Kom som du er – med dine tømmemænd eller med alle dine friske ambitioner. Vores søndage vil være en blanding af forskellig slags yoga. Det kan fx være vinyasa, back to basics, Queen Bee yoga, håndstandsyoga, hipsteryoga eller danseyoga.

 

Det vil være vores faste undervisere, der på skift laver en særlig time, hvor der er ekstra god tid, og som er planlagt, så alle kan være med – uanset om du er helt ny til yoga eller er en gammel haj. Fælles for dem alle er, at det er YOGA – altså stræk, styrke, smidighed og afspænding.

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

 

Du kan enten betale fra gang til gang. Eller du kan købe et 10-turs-kort til 500 kr. Så slipper du for morgenmadskøen i baren. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og bevægelsesevents. Der er ingen udløbsdato på kortet.

 

Der er ingen tilmelding. Du dukker blot op lidt før holdet starter. Vi har et par måtter til låns, men tag gerne din egen med, hvis du har en.

 

Vi glæder os til at starte søndagen med jer!

 

Bedste hilsner

Team Absalon

EFTERÅRSFERIE CIRKUSGØGL WORKSHOP
Oct 22 @ 13:00 – 14:00
EFTERÅRSFERIE CIRKUSGØGL WORKSHOP

 

Kom med i Absalon til en time med eventyrlig leg, elementer af akrobatik, klovneri, mime, cirkusnumre, jonglering og overraskelser.
Vi finder på sjove historier og fysiske karakterer for krop og fantasi!

Fra 4 år med deres voksne, men medbring gerne søskende og bedsteforældre!

Underviser er artisten Signe Gravlund Thomsen, som kan alt mellem himmel og jord på en scene, i et cirkus, og som har mange års erfaring som underviser.

Pris: 50 kr. pr næse. (stor som lille)
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Der er ingen tilmelding, kom blot lidt før vi starter så I kan nå at købe billet nede i baren før holdet går i gang. Eller køb et 10-turs-klippekort til 500 kr. som også kan bruges til alle Absalons andre bevægelseshold.

Vi glæder os til at se jer
Kærlig hilsen Signe og Absalon

EFTERÅRSFERIE TEATERFORESTILLINGEN HØ
Oct 22 @ 14:45 – 15:15
EFTERÅRSFERIE TEATERFORESTILLINGEN HØ

 

HØ er en fortælling om en ælling, der leder efter sin mor på bondegården. Den møder koen, hesten, grisen og fåret der har hver deres sang og egenskaber. En mariehøne hjælper, sneglen bliver i sit hus og rotten gemmer sig når katten kommer. Ællingen finder sin mor til slut.

Børnene sidder i en cirkel og inde i midten dukker dyrene op af høet. Alle er velkomne til at synge med på de kendte sange.

Forestillingen er et spil mellem Teaterrytmik og Teater.
For alle, men mest for børn mellem 1-4 år og deres forældre

Praktisk:
Billetter købes på forhånd via billetlink, er der stadig billetter til overs sælges de på dagen.
20 kr. pr person.
Dørene åbnes kl 14.30 og lukkes når forestillingen går i gang kl. 14.45.
Kærlig hilsen Signe & Absalon

AKRO YOGA
Oct 22 @ 16:30 – 18:00
AKRO YOGA

Kom med når vi laver Akroyoga hver anden søndag (lige uger) kl. 16:30-18:00 i Absalon.

Niveauet er åbent for alle (voksne), så du kan komme og blive udfordret både som begynder og som garvet akroyogi. Vi kommer til at arbejde med hovedstand, akroyogastillinger og overgange, som øger din balance, kropsbevidsthed og stabilitet. Akroyoga skal læres gennem din egen krop og med en nysgerrig indstilling, derfor får du ikke kun en masse teknikker, men rammer for at inddrage din egen kreativitet. Sammen skaber vi en intuitiv måde at lære og at nyde akroyoga på.

Underviserne er Julie og Peter, som er erfarne akroyogier, der både har undervist og selv dyrket akro yoga i flere år.
Julie Hendel er en kreativ sjæl med bevægelsesglæde og som kan lide at afprøve sig selv igennem forskellige bevægelsesformer. Hun har bl.a. dyrket slackline, klatring og thai-boksning, og har udviklet sin egen intuitive akroyoga-stil med fokus på balance og teknik.
Peter Hunter elsker at bevæge sig og ser kroppen som en kilde til læring for alle mennesker. Han er en all-round bevæger med bred erfaring i discipliner som dans, parkour og yoga, foruden akroyoga, som han dyrker passioneret. Han har undervist fast i København siden 2014 og studerer fysioterapi.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding, kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden du går op. Du kan betale fra gang til gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. så slipper du for at stå i kø hver gang. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

husk hvis di vil spise med til fællesspisning kl. 18 så køb din billet inden holdet går i gang så du er sikret en plads.

Vi glæder os til at flyve med jer
Bedste hilsner Julie, Peter og Absalon

FÆLLESSPISNING
Oct 22 @ 18:00 – 18:01
FÆLLESSPISNING

Hver eneste aften 7 dage om ugen lægger Absalon hus til fællesspisning, som altid koster 50 kr. pr person (børn til og med 5 år spiser gratis). Maden serveres ved bordene kl. 18.00, hvor man så kan snakke med sin sidemand og dele de mad-fyldte fade. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand om at række dig brødet og også selv holde øje med, om alle ved bordet har fået det, de kunne tænke sig.

 

Vi serverer i øvrigt suppe hver dag omkring frokosttid. Derudover har vi en husbager som bager friskt brød og en lille kage hver evig eneste dag. Friskbagt brød er også en fast del af barens specialiteter.

 

Se aftenens menu.

 

Velbekomme!

 

 

Oct
23
Mon
YIN YOGA
Oct 23 @ 9:00 – 10:15
YIN YOGA

Der er formiddags yoga mandag, onsdag og fredag i Absalon, mandag er Yin dag fra september.

Yin Yoga er en yogaform der både er langsom, passiv og udfordrende. I Yin yoga arbejder vi med kroppens bindevæv, med vores ledbånd og knogler. Yin yoga øger din fleksibilitet og er god for dig, der har gener i ryg, knæ og hofter, eller dig der gerne vil forebygge skader. Desuden er yin yoga det perfekte supplement til dine mere ’yang’ prægede aktiviteter, både i forhold til de mere dynamiske yogaforme, og andre daglige aktiviteter der har et højt tempo.
Yin yoga er en praksis der inviterer til at vende blikket indad, og finde ro i krop og sind netop ved at holde hver stilling i længere tid, oftest mellem 3-5 minutter.

I Absalon har vi måtter, blokke og et tæppe du kan låne, men tag gerne en varm trøje eller dit yndlingstæppe med så vi kan have det varmt og blødt gennem vores praksis.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Ingen tilmelding, kom blot lidt før vi starter så du kan nå at købe billet nede i cafeen inden du går op på 1. sal. Betal pr. gang eller køb et 10-turs kort til 500 kr. så slipper du for at stå i kø hver gang og kan gå direkte op. Kortet kan du bruge til alle vores bevægelsehold og det har ingen udløbsdato.

Mathilde der underviser er uddannet i hatha, vinyasa og yin yoga fra Indien og Australien. Hun har undervist i Absalon siden der var noget der hed yoga i Absalon og så har hun en stor passion for yogaens historie.

Vi glæder og til at strække dagen igang med jer
Kærlig hilsen Mathilde og Absalon

PIN UP FIT
Oct 23 @ 11:00 – 12:00
PIN UP FIT

Træn som Bettie Page og Marilyn Monroe gjorde hver mandag kl. 11-12.

 

Et sjovt, feminint og elegant stram-op-program for hele kroppen. Lær at posere som en klassisk pinup, styrk din feminitet og kom til at elske din krop præcis, som den er. Det handler nemlig ikke om, hvad du har, men om hvordan du bruger det, du har!

 

Til Pin Up Fit ryster vi både bagdel og fordel i form til retrotoner ved bla. bumps ‘n’ grinds, hipshimmy og shouldershimmys! Desuden anvender vi stole både siddende og stående til en lang række øvelser til forbedring af kondition, samt toning og opstramning af lår, underben og mavemuskler. Af redskaber anvendes stole og måtter. Hav tøj og sko på, der er til at bevæge sig i.

 

Holdet er for alle typer af kvindeligheder i alle aldre fra 13-100 år.

 

Pris: 50 kr.

 

Der er ingen tilmelding, og du kan betale fra gang til gang eller købe et 10-turskort til 500 kr. Kortet gælder også til alle Absalons andre bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Vi glæder os til at finde formerne frem med jer!

 

De bedste hilsner

Miss Mia og Absalon

GRAVID YOGA
Oct 23 @ 12:15 – 13:15
GRAVID YOGA

Gravid yoga er hver mandag kl. 12.15 i Absalon.

Gennem fri bevægelse, blid yoga og afspændingsteknikker har du her muligheden for at være nærværende i din graviditet og samtidigt forberede dig til fødslen.
Vi mødes for at have fokus på blød bevægelse af din gravide krop, på en rar og relevant måde.
Holdet er en blanding af blid yoga, enkelte vejrtrækningsøvelser, undervisning og andre øvelser – vi kommer bla. omkring forebyggelse og lindring af almindelig graviditetsgener, ubehag/smerte, balance mellem aktivitet og pauser m.m. – og der er altid plads til at du bringer noget andet op.
Du kan med fordel deltage fra den tidlige graviditet og fortsætte til termin hvis du har lyst. Undervisningen tilpasses så vidt muligt den enkelte.

Om Hanne S. Brøgger der underviser:
Jeg er jordemoder og shakti yoga mentor, og jeg har været med hundredvis af fødende kvinder og endnu flere gravide. Gennem erfaring har jeg opnået en forståelse for graviditetens glæder og udfordringer. Og jeg elsker at undervise og at være vidne til et af livets magiske mirakler.

Pris: 50 kr. pr. mave
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Kom i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan også købe et 10-turs kort til 500 kr. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold, har ingen udløbs dato, og med det kan du gå direkte op til holdet.

Vi glæder os til at bevæges med jer
Kærlig hilsen Hanne og Absalon

Det er weekend og det er drinks-tid.
Heldigvis holder vi QUEER & COCKTAILS #2 i aften, hvor MIX Copenhagen sørger for oplæg og filmsvisninger, og vi sørger for cocktails i baren.
Begivenhed --> MIX x Absalon: Queer & Qocktails #2
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook