Spisning

 

Fællesspisning

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. mand, og børn til og med 5 år spiser gratis.

Bortset fra om fredagen, hvor den får lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis, og hvor det er muligt at købe billet på forhånd.

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

BILLETTER: Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17. Om fredagen til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen. Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

 

SE UGENS AFTENMENU LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN.

 

Frokost

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon.

 

Morgenmad + Kager og friskbagt brød

Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager. Du kan også købe morgenmad fra kl. 7 hver morgen.

 

Fællesmorgenmad d. 20 august  – Fødselsdagsmorgenmad
Hver søndag har vi Fællesmorgenmad i Absalon, som foregå ligesom Fællesspisning. Det er fra kl. 10, og koster 50 kr. Du kan købe billetter ved at finde begivenheden i vores kalender eller på Facebook. Men du kan også bare dukke op i døren på dagen.

Menuen for ugens fællesmorgenmad bliver opdateret hver mandag.

Menu

Surdejsboller, smør, vesterhavsost, frugtkompot & grapefrugt

Spejlæg i Tomatsauce, Olivenolie, Purløg

Honing Yoghurt m. ristede Granola

Karamel Shortbread m. Chokolade & Blomster

 

 

 

 

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG d. 14. august

Æggekage m. stegt Løg, Spinat & Comté

Perlebyg m. Tomat, Mandler & Basilikum

Grøn Aioli m. Jalapeno

TIRSDAG d. 15. august

Stegt Kalkun m. Lime i Soya glaze

Risnudler m. Springløg, Svampe, Ingefær & Jordnødder

Sweet Chili sauce

ONSDAG d. 16. august

Fløderis m. Champignon, Havgus & Citron

Bagt Cocktailtomat m. syltede Rødløg & Urtemix

Persille pesto m. Grøn Chili

TORSDAG d. 17. august

Mørksej Gratin m. Kartoffelmos, Æggeblomme & Hvidløg

Fennikelsalat m. Kalkunbacon, Grønkål & Dild

Pisket Smør m. Brunsmør

FRIDAY NIGHT DELIGHT  d. 18. august

Oksefilet steg m. røgede Salt & Habanero olie

Smørstegt Ny Kartoffel i Karl Johan & Skovurter

Bearnaise mayo & Peberfrugt salsa

Dessert:

Rabarber relish m. brun Hvidchokolade & brændt Marengs

WEEKEND d. 19-20. august

Hel Kylling steg m. fyld af Kikærter, Sesam & Koriander

Ovnstegt små Kartoffel m. Rosmarin, Hvidløg & Citron

Tomatsalat m. Oliven & Yoghurt m. røget Krydderier

Dessert:

Fødselsdag Lagkage a la Absalon