Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FÆLLESMORGENMAD

Hver søndag har vi Fællesmorgenmad i Absalon, som foregå ligesom Fællesspisning, men i brunch-udgave. Det er kl. 10, og koster 50 kr.

Billetter kan købes både på forhånd og i døren på dagen. Du finder billetter gennem begivenheden i kalender her på hjemmesiden eller begivenheden på Facebook.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Her i vinterhalvåret kan du også få suppe til en 50’er de fleste dage.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING + FRIDAY NIGHT DELIGHT

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. mand, og børn til og med 5 år spiser gratis. (Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Hvordan foregår Fællesspisning

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17.

 

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG d. 16. oktober

Butternut gratin med fåreost og hvidkål med figner

Grønkålssalat med æble, syltede græskar og græskarkerner

Citron-peber emulsion og pisket røget Smør til brødet

TIRSDAG d. 17. oktober

Gul karry med kikærter, lam og rosmarin-syltede abrikoser

Bulgur tabbouleh med tomat, rødløg og persille

Yoghurt med agurk og olivenolie til brødet

ONSDAG d. 18. oktober

Chili con østershatte, kidney bønner og stegte peberfrugter

Bagekartofler med syltede gulerod, paprikasmør og koriander

Sprøde tortillas og lime creme til brødet

TORSDAG d. 19. oktober

Kylling i hvidvinssauce med champignon, perleløg og gulerod

Stegt pastinak og søde kartofler med grovsennep-løvstikke pesto

Syltede rødbeder og hvid balsamicocreme til brødet

FRIDAY NIGHT DELIGHT d. 20. oktober

Baguette sandwich med braiseret oksespidsbryst i citrongræs

Råkost af kål, kinaradise, gulerod og koriander

Sesam-mayo, varm fransk dip og chili olie

WEEKEND d. 21.- 22. okt.

Lamme BBQ farsbrød med honning og chipotle-kompot

Kartoffelsalat med rosenkål, spinat og syltede skalotteløg

Æblechips og æblechutney til brødet