Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. I sommerhalvåret har vi desuden en sandwich på menuen.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 17. december

Tortillas med pulled østershatte og tomater i BBQ-sauce

Savoy-æbleslaw med løg, koriander og kerner

Avocado og creme fraiche og chips

TIRSDAG d. 18. december

Honning-glaserede kalkunoverlår og syltede svampe

Saltbagt knoldselleri og gulerødder med smørristet brød

Pisket smør med røget timian

ONSDAG (vegetar) d. 19. december

Gedefeta-tærte med rucola, tomat og oliven

Hvid bønnesalat med gulerod, kål og estragon

Bagt rød romesco, pisket smør og rugbrød

TORSDAG d. 20. december

Hel kylling med karamelliserede løg og sumak

Bulgur med mandler, grønne bønner og sorte hvidløg

Rørt creme fraiche med dild

FREDAG d. 21. december (Friday Night Delight) 

Lammefarsbrød med mandler, abrikoser og persille

Stegt sød kartoffel og jordskokker med grønkål og hvidløg

Spinatcreme med artiskok

Appelsinfromage og honningristede pistacienødder

 

LØRDAG d. 22. december (X-mas with friends)

Oksesteg med kikærter, koriander og sesam

Tomatsalat med quinoa, gedeost, rødløg og kerner

Persille- og citronpesto

Æblekompot med kardemomme, safran og piskefløde

 

SØNDAG d. 23. december

Fajitas med spicy og smokey pulled barbacoa beef og grønsager

Sorte bønner med queso blanco og rød peber

Frisk tomatsalsa med røde løg og koriander

Guacamole med tomatillo green ghili og lime