Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Her i vinterhalvåret kan du også få suppe til en 50’er de fleste dage.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 19. februar

Chili i tomatsauce med østershatte og pinto bønner

Rispilaf med cheddar, peberfrugt og lime

Nachos og avocadocreme

TIRSDAG d. 20. februar

Oksefrikassé med ærter, gulerod og persille

Stegt bagekartoffel med pisket smør og flagesalt

Rodfrugtschips med eddikepulver

ONSDAG (vegetar) d. 21. februar

Butternutsteg med granatæble og røgede mandler

Linsesalat med grønne bønner, jordnødder og koriander

Fåreost og figner

TORSDAG d. 22. februar

Okse-hyttetærte med mozzarella, kartoffel og timian

Brændt blomkål med muskat og olivenolie

Ærtecreme med hasselnødder

FRIDAY NIGHT DELIGHT d. 23. februar

BYGSELV Bao med pulled beef med koriander, lime og chili
Glaskålssalat med kinaradiser, agurk og forårsløg
2x chili sauce og hoisin sauce

Mangobudding med kokos og tapioca

LØRDAG & SØNDAG d. 24.-25. februar

Kærnemælksttegt kylling med rosmarin og chili harissa

Perlebygsalat med spinat, feta og purløg

Grov hummus med citron