Spisning

 

Fællesspisning

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. mand, og børn til og med 5 år spiser gratis.

Bortset fra om fredagen, hvor den får lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Til Friday Night Delight kan du også købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen.

 

Maden serveres kl. 18, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17. Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig. Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Frokost

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Frokosten varierer, så spørg kokken, hvad der er på dagens menu, når du er her.

 

Suppe og friskbagt brød

Hele efteråret og vinteren kan du købe en skål varm suppe med brød til for 50 kr. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød med hjem. Al bagværk er bagt i huset hos vores husbager.

 

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere plads til spisning. Du kommer bare forbi!

 

UGENS AFTENMENU

MANDAG d. 24. april

Stegte vilde svampe med ristet rugbrød, tomat og brændte løg

Quinoasalat med grovsennep og syltede kartofler

Rygeostcreme med karse

TIRSDAG d. 25. april

Braiseret oksebryst med kartoffel, perleløg og laurbærblade

Rugbrød, syltede rødbeder og purløg

Pisket smør med peberrod

ONSDAG d. 26. april

Æggekage med stegt majs og røget rød cheddar

Agurksalat med croutoner, syltede rødløg og oregano

Tartarcreme med kapers

TORSDAG d. 27. april

Fløderis med plukket kylling, spinat og vesterhavsost

Bitter salat med grønne linser, oliven og nødder

Nordisk pesto med koldpresset rapsolie

FRIDAY NIGHT DELIGHT DINNER (100 kr.) d. 28. april

Oksespidsbryst-steg med timian, røget havsalt og løgkompot

Smørstegt kartoffel med grønne asparges og ramsløg

Brun sauce fra oksesteg

Dessert: Trifli af rabarberkompot med hvid chokolade, makroner og brændt marengs

WEEKEND d. 29.-30. april

Rød karry med plukket kalkun, kokos og jordnødder

Basmatiris med broccoli, sesam og basilikum

Edamame med hvidløg og chili