Spisning

MORGENMAD + KAGER OG FRISKBAGT BRØD

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl 7. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al bagværk er bagt i huset af vores husbager.

FROKOST

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. I sommerhalvåret har vi desuden en sandwich på menuen.
Frokosten er klar omkring kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl 15.

FÆLLESSPISNING

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Det koster 50 kr. pr. person, og børn til og med 5 år spiser gratis.

(Det er lidt anderledes fredag – se Friday Night Delight længere nede)

 

Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

 

Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

Maden serveres kl. 18 alle dage, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17 og til der er udsolgt.

FRIDAY NIGHT DELIGHT

Om fredagen får den lidt ekstra til Friday Night Delight med to retter til 100 kr. og børn op til 3 år er gratis. Og så vil der være DJ, releasefester, koncerter eller andre arrangementer efter spisningen. Og diskokugler i loftet.

 

Til Friday Night Delight kan du købe billetter på forhånd frem til kl. 16.30 på dagen.

 

Det kan du gennem billetlinket på eventet, som du finder i kalenderen her på hjemmesiden eller på begivenheden på Facebook. Overskydende billetter bliver solgt i døren fra kl 17.

UGENS MENU – FÆLLESSPISNING

MANDAG (vegetar) d. 13. august

Butterkarry med kikærter, spinat, stegte løg og paneer

Biryani med perlebyg, blomkål, bønner og koriander

Yoghurt med mynte og pappadams

TIRSDAG d. 14. august 

Oksebryst med kartoffel, perleløg og laurbærblade

Rugbrød, syltede rødbeder og purløg

Creme fraiche med peberrod

ONSDAG (vegetar) d. 15.august

 Ris med champignon, havgus og citron-flødesauce

Bagte cocktailtomater med syltede rødløg og urtemix

Persillepesto med grøn chili

TORSDAG d. 16. august

Mørksej og kalkunbacon-gratin med kartoffelmos og ristet brød

Fennikelsalat med grønkål, syltede gulerod og dild

Pisket brunt smør

FRIDAY NIGHT DELIGHT d. 17. august

Hel kylling med fyld af kikærter, sesam og koriander

Ovnstegte små kartofler med rosmarin, hvidløg og citron

Tomatsalat med oliven og yoghurt med røgede krydderier

Panna cotta af kærnemælks med kammerjunker og estragonsukker

 

WEEKEND d. 18.- 19. august

 

Absalons chili con carne med bønner, tomat og chokolade

Stegte ris med spidskommen, rødløg, peber og koriander

Avocado med lime og chili / Majs tortilla chips og spicy gallo

Shortbread cheesecake med kokos, mango og basilikum