Spisning

 

Fællesspisning

Hver aften alle ugens 7 dage lægger Absalon hus til fællesspisning. Fra lørdag-torsdag koster det 50 kr. pr. mand, og børn til og med 5 år spiser gratis. Om fredagen får den lige lidt ekstra til Friday Night Delight, hvor det koster 100 kr. og børn op til 3 år er gratis.

 

Maden serveres kl. 18, og billetter bliver solgt i døren fra kl. 17. Vi sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som vi alle deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig. Der er to vegetardage om ugen: Mandag og onsdag.

 

 

 

Suppe og friskbagt brød

Hele efteråret og vinteren kan du købe en skål varm suppe med brød til for 50 kr. Du kan desuden altid købe kager og friskbagt brød med hjem. Al bagværk er bagt i huset hos vores husbager.

 

Frokost

Du kan også få en lækker frokost til 50 kr. hver dag i Absalon. Frokosten varierer, så spørg kokken, hvad der er på dagens menu, når du er her.

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere plads til spisning. Du kommer bare forbi!

 

 

UGENS AFTENMENU

MANDAG d. 20. marts

Bagt skruepasta med 4-ostesauce, tomat og Løgsalsa

Sød majssalat med brunet smør, feldsalat og græskarkerner

BBQ dressing med karry og sennep

TIRSDAG d. 21. marts

Plukket kalkunoverlår med kokos, abrikos og persille

Linsesalat med grønne bønner, jordnødder og soyavinaigrette

Løg- og æblechutney med rød chili

ONSDAG d. 22. marts

Spinat æggefrittata med hvidløg og mozzarella

Grov bulgursalat med tomat, rødløg, agurk, dild og mandler

Grov sennepsmayo med græsk yoghurt

TORSDAG d. 23. marts

Braiseret oksespidsbryst med svampe og timian

Knust kartoffel med muskat og parmesan

Syltede rødbeder med dild

FRIDAY NIGHT DELIGHT DINNER (100 kr.) d. 24. marts

Hel cuvettesteg med grillede citroner og hvidløgssalt

Små stegte kartofler med grønkålssalsa og hasselnødder

Bernaisemayo

Dessert: Sprøde marengs med pisket æggecreme og vinter frugtkompot

WEEKEND d. 25.-26. marts

Luksus tarteletter med kylling, gulerod og ærter
Stegt spidskål med syltede perleløg, sprøde kerner og citronvinaigrette

Pisket smør med hvid trøffelmayo