Om Absalon / English

Om Absalon

 

I August 2015 åbnede Absalon dørene på Sønder Boulevard på Vesterbro i København. Absalon er byens nye folkehus, hvor lokale og resten af byens beboere kan mødes og være sammen på nye måder. Absalon er stedet, hvor du kan møde din nabo, hænge ud med dine venner eller tage dine bedsteforældre med til et slag klodsmajor.

 

Du kan betragte stedet som en forlængelse af din egen dagligstue. Fyld derefter stuen med venner, bordtennis, musik, backgammon, film, banko, mad, kaffe, skak, yoga, loppemarkeder, plademesse, foredrag og alt mellem himmel og jord. Så har du Absalon!

 

Vi tror på, at det, der giver livet værdi, er de sociale bånd, vi knytter til hinanden – og med Absalon ønsker vi at skabe en ramme for lige præcis dette.

 

Vi glæder os til at møde dig!

 

Bogen om Absalon

I august 2018 udkom ‘Bogen om Absalon’, som fortæller historien om Folkehuset Absalon. Den er er skrevet af psykolog Mette Thingstrup og journalist Lene Grønborg Poulsen på baggrund af samtaler med familien Lajboschitz, medarbejdere og gæster i Absalon.

 

Formålet med bogen er at dele processen og erfaringerne med at skabe Absalon til inspiration for andre, der gerne vil skabe et lignende projekt.

 

‘Bogen om Absalon’ koster 100 kr. og kan købes i Politikens Boghal, Kihoskh, Ord til andet og selvfølgelig i Absalons bar.

 

 

Info in English here

 

 

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.