YOGATID MED DIN BABY

YOGATID MED DIN BABY

When:
12. December 2018 @ 12:30 – 13:30 Europe/Copenhagen Timezone
2018-12-12T12:30:00+01:00
2018-12-12T13:30:00+01:00

Der er Yogatid med din baby hver onsdag kl. 12.30-13.30 i Absalon.

En time med dig i fokus og plads til din baby. Vi kommer til at lave stræk, som giver plads i kroppen, øvelser som styrker kroppen, og stillinger som beroliger nervesystemet og ruster dig til de eventuelle afbrudte nætter, som ofte følger med små børn. Forkælelse for dig og din krop og plads til, at din baby kan lege. Der vil indgå øvelser, hvor din baby kan være med, men timen er primært for den voksne. Medbring gerne legetøj til din baby.

Du er velkommen med en baby i alle aldre, men vores erfaring er at du selv får mest ud af yogaen med en baby der ikke kravler endnu.

Om vores underviser Line Ellen Krabek
Line er uddannet vinyasa og yin yogalærer i Danmark. Hun elsker yogaens måde at få én til at komme ud af hovedet og ind i kroppen på – hvilket hun bruger tid på i sin undervisning gennem både gennem ro til at mærke, men også styrke til at lege og udforske kroppens potentialer. Derudover har hun selv været en flittig bruger af Yogatid med din baby, da hun var på barsel med sin lille dreng – og hun ved derfor, hvordan søvnløse nætter og ømme ammeskuldre mærkes.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet sparer du køen i baren og kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

Jeg glæder mig til at yoga’e med jer
Kærligst Line & Absalon

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.