VÆREN & VIN #4 – KÆRLIGHED PT. 2

VÆREN & VIN #4 - KÆRLIGHED PT. 2

When:
15. February 2018 @ 19:30 – 21:30 Europe/Copenhagen Timezone
2018-02-15T19:30:00+01:00
2018-02-15T21:30:00+01:00
Cost:
50

I oktober løb første udgave af Væren & Vin af stablen med temaet “kærlighed”. Det kom der en masse gode samtaler ud af. Denne gang tager vi emnet op igen, men zoomer mere ind på kærlighed mellem mennesker. Kærligheden der forbinder os med hinanden i vores dagligdag – den der gør os glade, den der gør ondt, den der kommer og går.

Parforholdet som eksempel er en instans, vi møder overalt i vores hverdag, uanset om vi selv indgår i et eller ikke. En endeløs strøm af medier, film, musik og andre kunstformer bombarderer os med parforholdets vigtighed og udfordringer. Så mange mennesker bliver kærester, gift, går fra hinanden, bliver skilt. Men hvorfor? Hvad indebærer det at elske? Bør vi overveje at nytænke kærligheden i stedet for at sidde fast i gamle normer og tankegange? Med afsæt i tanker fra filosofien om kærlighed vil vi diskutere dette og mere den 15. februar i stearinlysets skær i Tårnværelset på Absalon.

PRIS: 50 kr. Et glas vin inkluderet i prisen. Der er begrænsede antal pladser, så hvis du vil sikre dig en billet, så køb her: http://bit.ly/2DqKc5h. Overskydende billetter sælges i baren.
HVOR: Tårnværelset på 3. sal

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

Kærlig hilsen
Nicolai, Søren og Absalon

Hvad er Væren & Vin?
Heidegger skrev Væren & Tid. Sartre skrev Væren & Intet. Nu kommer Væren & Vin. Et uformelt filosofisk samtalearrangement, som tager udgangspunkt i, at alle kan filosofere. Vi vil i fællesskab være nysgerrige i et forsøg på at opnå større forståelse for fænomener, som alle mennesker kan relatere til. Vi springer de tungeste teoretiske mellemled over, tilføjer noget sjov og tager udgangspunkt i egne erfaringer. Alt imens vi drikker en masse god vin, selvfølgelig.

______________________________________________________

Væren & Vin er en del af AHA! i Absalon.

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

Se hele kalenderen

Vi skal ud at flyve sammen med vores forældre på lørdag! Det skal vi når vi laver akroyoga og bliver svunget rundt i luften. Det gør vi en gang om måneden og du finder billetter gennem begivenheden: ... Vis mereVis mindre

Familie Flyvning (fra 5 år)

January 27, 2018, 10:00am - April 28, 2018, 11:00am

Familie Flyvning for børn er akroyoga med børn. Her lærer du at balancere dit barn på dine hænder og fødder. Flyveren er en klassiker de fleste kender, men der findes et hav af sjove balancestil...

Se på Facebook