VÆREN & VIN #12 – LYKKE

VÆREN & VIN #12 - LYKKE

When:
20. December 2018 @ 20:00 – 22:00 Europe/Copenhagen Timezone
2018-12-20T20:00:00+01:00
2018-12-20T22:00:00+01:00
Cost:
50
Hey, hvad er lykke?
 
Når vi taler om lykke, bliver det hurtigt klart at det ikke er helt lige til at definere. De fleste af os har stiftet bekendtskab med Abraham Maslows behovspyramide i folkeskolen, som han bruger til at illustrere, at lykken må være opfyldelsen af en række behov. Men lykken kan også beskrives som en slags livskundskab, hvor vi accepterer livets omskiftelighed og uforudsigelighed.
Det er også muligt, at der faktisk ikke er mere til det end blot nydelse, hvilket vil sige at Jeremy Bentham havde ret i, at vi bare skal maksimere vores nydelse for at blive lykkelige. Der er tydeligvis mange forskellige bud, men hvordan tænker du, at vi bliver lykkelige?
 
PRIS: 50 kr. Et glas vin inkluderet i prisen. Der er begrænsede antal pladser, så hvis du vil sikre dig en billet, så køb via linket her. Overskydende billetter sælges i baren.
HVOR: Tårnværelset på 3. sal
 
Vi ser frem til nogle spændende samtaler med jer!
 
Kærlig hilsen
Nicolai, Søren og Absalon
 
Hvad er Væren & Vin?
Heidegger skrev Væren & Tid. Sartre skrev Væren & Intet. Nu kommer Væren & Vin. En uformel filosofisk salon, hvor vi vil tage fat i forskellige fænomener, etiske spørgsmål etc. Teorierne bliver præsenteret på en uformel måde, så det ikke bliver lige så seriøst som klasseværelset. Vi tænder stearinlysene, og drikker vin, selvfølgelig.
 
PROGRAM FOR EFTERÅRET
Væren & Vin #9 – Kvinder i filosofien den 26. september
Væren & Vin #10 – Mennesket vs. Naturen den 24. oktober
Væren & Vin #11 – Er dyr mad? den 28. november
Væren & Vin #12 – Lykke den 20. december
 
______________________________________________________
 
Væren & Vin er en del af AHA! i Absalon.
 
AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.
Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.