TUMLINGEDANS

TUMLINGEDANS

When:
13. December 2018 @ 11:15 – 12:00 Europe/Copenhagen Timezone
2018-12-13T11:15:00+01:00
2018-12-13T12:00:00+01:00

Tumlingedans for 1-3 årige og deres forældre, i Absalon hver torsdag kl. 11.15-12.00

Tumling Dans er et kreativt dansehold for alle tumlinger de elsker at danse. Vi omfavner glæden ved dans, bevægelse og musik på en sjov og uhøjtidelig måde, og alle kan danse med.
Det er både børnene og de voksne der danser sammen, og sammen skaber vi et unikt danserum. Kroppen kan hoppe, rulle, løbe, balancere og vi laver sjove tumlelege og kølebøtter, som stimulerer barnets motoriske udvikling.

Vi afslutter timerne med stille bevægelse, afspænding og berøring, hvor vi kan finder ro og nærværsammen med vores barn. Vi bruger rekvisitter som stimulerer barnet sanser.
Vi nærmer os dansens form igennem fantasi, leg og kreativitet. Kroppen kan trille som en bold, flyve som en fugl eller kravle som en bjørn.

Vi danser til god rytmisk, elektronisk og poetisk musik med gode beats som både fanger og udfordrer børnene og de voksne. (som kan noget mere ud over de traditionelle børnesange). Tumling Dans er en positiv praksis i kan tage med hjem i stuen, med hele familien.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

OBS. En billet gælder for: 1 voksen + 1 barn
Dvs. 2 voksne med 1 barn skal købe 2 billetter, 1 voksen med 2 børn skal også købe 2 billetter, en dagplejemor med fem børn skal købe 5 billetter osv.

Ingen tilmelding nødvendig, kom blot lidt før vi starter så I kan nå at købe billet nede i baren, inden I går op. Man kan også købe et 10-turs kort til 500 kr. Det kan bruges til alle Absalons bevægelse hold og så slipper i for køen i baren. Hvis i ønsker at danse to voksne sammen med et barn, er i velkomne til det, men så tilkøber i en ekstra billet.

Vi glæder os til at danse med jer
De bedste hilsener Absalon

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.