KROPLEVELSER

KROPLEVELSER

When:
1. March 2017 @ 18:30 – 19:45 Europe/Copenhagen Timezone
2017-03-01T18:30:00+01:00
2017-03-01T19:45:00+01:00

Kom og træn hver onsdag kl. 18.30 på vores Kroplevelseshold! Sidste gang er d. 27 sep.

Undervisningen har til formål at give dig et stærkt fundament for bevægelse. Derfor kommer hver undervisning til at indeholde et element af funktionel, skadesforebyggende træning.
Resten af undervisningen vil fokusere på at give dig en oplevelse med kroppen, som vil udfordre dig, lære dig noget nyt og give dig en indsigt i, hvordan man arbejder med krop og sind i en række forskellige bevægelsesdiscipliner. 

Gennemgående temaer vil være mobilitet, styrke, kropsbevidsthed, balance, koordination og samarbejde.
I løbet af sæsonen får vi besøg af forskellige gæsteundervisere, der vil give deltagerne oplevelser med klatring, acro yoga, dans, parkour og capoeira og slackline.

Vores træner hedder Rasmus, han er en ægte aktiv kropsnørd fra Paul Petersens Idræts Institut, der nu også læser idræt på KU, og har erfaring inden for et bredt spektrum af trænings- og bevægelsesdiscipliner.

Pris: 50 kr.
Lokale. ‘Klubben’ på 1. sal 

Kom lidt før vi starter og betal nede i baren, eller køb et klippekort til 500 kr. som også kan bruges til alle Absalons andre bevægelseshold.

Vi glæder os til sjove, lærerige, intense, legende og udfordrende kroplevelser sammen med jer!

De bedste hilsener Rasmus & Absalon

Se hele kalenderen

Grib et par venner under armen og kom med til påskefrokost!
Vi skal spise middag, spille musik banko, måske drikke en snaps eller to, og have det dejligt over påskekyllinger, fest og hinandens selskab! Du finder billetter her:
Påskefrokost 30. marts
Påskefrokost 31. marts
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook