OLDIES BUT GOLDIES BEVÆGELSE

OLDIES BUT GOLDIES BEVÆGELSE

When:
2. June 2017 @ 11:00 – 12:15 Europe/Copenhagen Timezone
2017-06-02T11:00:00+02:00
2017-06-02T12:15:00+02:00

Kom og få sved på panden og hele kroppen rørt til en aktiv bevægelsestime i en blanding af dans, gymnastik og yoga. Holdet er for os med grå stænk i håret (Senior hold)

OBS sidste gang inden sommerferien er fredag d. 9 juni.
Vi ses igen fredag d. 18 august

Vi bevæger os til musik, varmer hele kroppen op med rolige bevægelser der er naturlige for kroppen. Som sving, drej og stræk. Vi laver simple dansetrin, der får smilet frem på læben, og pulsen op. Styrke og balance øvelser, der gør kroppen stærkere, og udfordrer vores sædvanlige bevægelses mønstre. Til sidst slutter vi af med udstrækning og afspænding.

Det er et hold med fokus på bevidsthed i kroppen, holdning og vejrtrækning. Så vi skal ikke kun i fysisk form, men ligeså meget være bevidste om hvordan vores krop føles i forskellige bevægelser.

Alle er velkomne, og der er plads til de skader og skavanker, der skulle være dukket op med årene. Du er velkommen til at komme og prøve en enkelt gang for at se om det er noget for dig.

Pris: 50 kr. pr. gang.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Der er ingen tilmelding, kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i caféen. Du kan betale fra gang til gang eller købe et 10-turs-kort til 500 kr. Kortet gælder også til alle Absalons andre bevægelseshold, og med kortet kan du gå direkte op til holdet.

Husk caféen i Absalon er åben hele dagen, og du er hjertens velkommen til at spise frokost eller drikke en kop kaffe når vi er færdige, sammen med de andre.

Vi glæder os til at komme glad i form med jer!

Bedste hilsner
Lisa og Absalon

Se hele kalenderen

Her er en lille teaser for fødselsdagen som allerede er i fuld gang. Lige nu er der loppemarked og candyfloss, senere er der fest og surprise! Imorgen starter vi med fællesmorgenmad med fødselsdagsboller, kagekonkurrence for alle, fællesspisning og live jazz. Kig forbi og se hele programmet her ---> Absalons Fødselsdagsweekend! ... Vis mereVis mindre

Se på Facebook