PLANTEMARKEDET I ABSALON

PLANTEMARKEDET I ABSALON

When:
16. September 2017 @ 10:00 – 16:00 Europe/Copenhagen Timezone
2017-09-16T10:00:00+02:00
2017-09-16T16:00:00+02:00

I et samarbejde mellem Absalon og Plukk kommer Plantemarkedet til København, hvor Absalon for en dag bliver omdannet til et ægte hyggeligt planteparadis.
Plantemarkedet er et intimt designplantemarked, hvor du kan finde alt fra eksotiske palmer, blomster, kaktusser, hængeplanter, retroplanter, krydderurter, udendørsplanter og alt derimellem, så længe det er grønt og levende.
Der vil være mulighed for at købe frø, plantekasser, haveredskaber, krukker mv. Ligeledes vil du på markedet kunne finde boder med nytænkende designs, keramik, bøger, interiør, grafik m.m.

Følg med herinde i eventet for at se hvilke planter som kommer, og hvem som du kan møde på dagen.

Stand
Hvis du selv er eller kender nogen, som vil være interesserede i en stand, så skriv en mail til plantemarkedet@plukk.dk. Der er enkelte stande tilbage at ansøge om indenfor både planter og planteinteriør. Vi vægter kvalitet, karakter og god energi i dit ønske om en stand.
Bag Plantemarkedet står den aarhusianske plantevirksomhed Plukk, som udover markedet også har Plantecaféen i Aarhus. Du kan læse mere om Plukk her www.plantemarkedet.dk
I baren kan du købe mad, boller, kage, frokost og drikkevarer samt cava.

Gratis adgang.
♥Vi ses til planter & boblende cava♥

Se hele kalenderen

Hvad har Ginny, Ygritte, Ariel og Eddie Redmayne til fælles?
Ud over at være rødhårede, så elsker de banko!!
Kom med torsdag d. 5. oktober, hvor vi fejrer alle de rødhårede med en omgang GINGER bingo banko 💥
... Vis mereVis mindre

Ginger-bingo-banko!

October 5, 2017, 8:00pm - October 5, 2017, 10:00pm

♥ Ginger-bingo-banko i Absalon ♥ Denne gang fejrer vi noget helt særligt, nemlig dig og dit røde hår! I anledningen af at det lige har været Redheads International day, inviterer vi dig og d...

Se på Facebook