LIVING YOLATES

LIVING YOLATES

When:
7. February 2019 @ 10:00 – 11:00 Europe/Copenhagen Timezone
2019-02-07T10:00:00+01:00
2019-02-07T11:00:00+01:00
Living Yolates i Absalon hver torsdag kl. 10.00-11.00.

Yolates er en juicy blanding af yoga, dans og pilates, smeltet sammen til en holistisk træning, der arbejder med HELE dig, både mentalt, fysisk og energimæssigt.

 

Klassen starter med blid meditation og tuning in, danser sig videre igennem alle led og skaber glæde og energi, styrker og centrerer kroppen gennem øvelser fra yoga og pilates og afsluttes med en nærende afspænding.

 

I Living Yolates er der stor fokus på selvomsorg, nydelse og nærvær. Dans frigiver endorfiner, skaber glæde, større bevægelighed og smører alle led. Yoga og pilates styrker hele kroppen og skaber en god kropsholdning.

 

Living Yolates handler om at skabe plads til mere glæde og nydelse i dit liv! Du lærer at mærke efter i dig selv og lytte til din intuition. Living Yolates er både rolig og blid med fokus indad, og sjov og dynamisk træning til god musik!

 

Du skal ikke være god til at danse eller være en stærk yogi for at deltage -det er lige meget hvordan det ser ud, men det skal føles godt!

 

Vores underviser Naya er uddannet danser og koreograf ved Den Danske Scenekunstskole og underviser i dans, yoga og Living Yolates. Naya er vild med det meste bevægelse og dyrker alt fra yoga til legende kamp og naturlig træning, bare det er sammen med andre – hun elsker de fællesskaber der kan opstå gennem bevægelse!

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Vi glæder os til at bevæges med jer
Bedste hilsner Naya og Absalon

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.