KAMP, KRAFT & TONS

KAMP, KRAFT & TONS

When:
13. March 2018 @ 20:00 – 21:15 Europe/Copenhagen Timezone
2018-03-13T20:00:00+01:00
2018-03-13T21:15:00+01:00

“Kan du huske dine barndoms slåskampe og tumlen rundt i asen og masen? Du kan genopdage dem hver tirsdag kl. 20.00-21.15

Kamp, Kraft og Tons fokuserer på den legende tilgang til kampen og styrkeøvelser. Vi skal tage livtag med hinanden og knokle med vores indre så vel som ydre styrke og vilje i mødet med den anden.

Netop mødet og kontakten med den anden er central og det er også denne udveksling, vi går på opdagelse i, når vi battler og afstemmer, hvor meget eller hvor lidt vi vil give af os selv. Du kommer til at møde modstand, mærke uovervindelighed, grine højt og svede som et svin.

Her bliver råstyrke og tons for kvinder og mænd. Der bliver rig mulighed for at ryste dagens eventuelle ophobede energi af sig. Alle er velkomne, og du behøver ingen erfaring af nogen art. Blot et åbent sind og lyst til tons.

Underviser Eja Haag Grahn er bredt forankret, når det kommer til krop, bevægelse og træning. Som uddannet idræts- og friluftlivslærer fra Den frie Lærerskole har hun undervist i flere år, bla. i “slåskultur og kamplege”
Der er højt til loftet i Ejas undervisning og det legende, fælleskabet og kontakten er bærende elementer. Hun har fordybet sig i praksisser lige fra det meditative over den frie dans og contaktimprovisation til fodbold og andre boldspil.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Ingen tilmelding, kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i caféen inden du går op.

Vi glæder os til at tonse med jer
Bedste Hilsener Eja og Absalon

Se hele kalenderen

Kom med til Væren & Vin #5 på lørdag og snak om tilværelsen, denne gang med fokus på arbejde og arbejdsliv. Det hele mens vi drikker vin, så vi kan blive rigtig kloge at høre på. ... Vis mereVis mindre

Væren & Vin #5 - Arbejde

March 24, 2018, 7:30pm - March 24, 2018, 9:30pm

Som vores samfund ser ud lige nu, er de fleste af os enige om, at det er nødvendigt at gå på arbejde. Hvis vi gerne vil have brød på bordet, tøj på kroppen og kaffe i koppen, bliver vi nødt ti...

Se på Facebook