KAMP, KRAFT OG TONS – FOR VOKSNE

KAMP, KRAFT OG TONS - FOR VOKSNE

When:
14. October 2017 @ 13:00 – 14:30 Europe/Copenhagen Timezone
2017-10-14T13:00:00+02:00
2017-10-14T14:30:00+02:00

“Kan du huske dine barndoms slåskampe og tumlen rundt i asen og masen?

 

Kamp, Kraft og Tons er en workshop der fokuserer på den legende tilgang til kampen og styrkeøvelser. Vi skal tage livtag med hinanden og knokle med vores indre så vel som ydre styrke og vilje i mødet med den anden.

 

Netop mødet og kontakten med den anden er central og det er også denne udveksling, vi går på opdagelse i, når vi battler og afstemmer, hvor meget eller hvor lidt vi vil give af os selv. Du kommer til at møde modstand, mærke uovervindelighed, grine højt og svede som et svin.

 

Her bliver råstyrke og tons for kvinder og mænd. Der bliver rig mulighed for at ryste dagens eventuelle ophobede energi af sig. Alle er velkomne, og du behøver ingen erfaring af nogen art. Blot et åbent sind og lyst til tons.

Underviser Eja Haag Grahn er bredt forankret, når det kommer til krop, bevægelse og træning. Som uddannet idræts- og friluftlivslærer fra Den frie Lærerskole har hun undervist i flere år, bla. i “slåskultur og kamplege”
Der er højt til loftet i Ejas undervisning og det legende, fælleskabet og kontakten er bærende elementer. Hun har fordybet sig i praksisser lige fra det meditative over den frie dans og contaktimprovisation til fodbold og andre boldspil.

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Ingen tilmelding, kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i caféen inden du går op.

 

Vi glæder os til at tonse med jer
Bedste Hilsener Eja og Absalon

Se hele kalenderen

D. 23 december, det' er dagen før dagen før dagen, du ved.
Vi fyrer op for hyggen og der vil være mulighed for at samle dine venner, din familie, barndomskammerater eller andre du vil ønske god jul til fællesspisning!
Billetter til fællsspisning kan sikres via linket i eventet.
... Vis mereVis mindre

Den 23. december i Absalon

December 23, 2017, 6:00pm - December 23, 2017, 11:59pm

Nogle kalder det Lille Juleaften, vi kalder det bare 23. december. Kom og vær med til aftenen før aftenen. Der vil være mulighed for at samle dine venner, din familie, barndomskammerater eller ...

Se på Facebook