KAMP, KRAFT OG TONS – FOR VOKSNE

KAMP, KRAFT OG TONS - FOR VOKSNE

When:
14. October 2017 @ 13:00 – 14:30 Europe/Copenhagen Timezone
2017-10-14T13:00:00+02:00
2017-10-14T14:30:00+02:00

“Kan du huske dine barndoms slåskampe og tumlen rundt i asen og masen?

 

Kamp, Kraft og Tons er en workshop der fokuserer på den legende tilgang til kampen og styrkeøvelser. Vi skal tage livtag med hinanden og knokle med vores indre så vel som ydre styrke og vilje i mødet med den anden.

 

Netop mødet og kontakten med den anden er central og det er også denne udveksling, vi går på opdagelse i, når vi battler og afstemmer, hvor meget eller hvor lidt vi vil give af os selv. Du kommer til at møde modstand, mærke uovervindelighed, grine højt og svede som et svin.

 

Her bliver råstyrke og tons for kvinder og mænd. Der bliver rig mulighed for at ryste dagens eventuelle ophobede energi af sig. Alle er velkomne, og du behøver ingen erfaring af nogen art. Blot et åbent sind og lyst til tons.

Underviser Eja Haag Grahn er bredt forankret, når det kommer til krop, bevægelse og træning. Som uddannet idræts- og friluftlivslærer fra Den frie Lærerskole har hun undervist i flere år, bla. i “slåskultur og kamplege”
Der er højt til loftet i Ejas undervisning og det legende, fælleskabet og kontakten er bærende elementer. Hun har fordybet sig i praksisser lige fra det meditative over den frie dans og contaktimprovisation til fodbold og andre boldspil.

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Ingen tilmelding, kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i caféen inden du går op.

 

Vi glæder os til at tonse med jer
Bedste Hilsener Eja og Absalon

Se hele kalenderen

Årets Oscar uddeling nærmer sig, og det giver dig en fremragende anledning til at flashe din film-viden! Tag dem du ville nævne i en takketale med, og kom og dyst mod andre film-entusiaster!
Begivenhed --> Oscar Quiz onsdag 28. feb kl. 20
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook