GROOVE

GROOVE

When:
6. February 2019 @ 18:30 – 19:30 Europe/Copenhagen Timezone
2019-02-06T18:30:00+01:00
2019-02-06T19:30:00+01:00
Groove i Absalon hver onsdag kl. 18.30.

 

Groove er en simpel, legende dans. Det essentielle er ‘United but Unique’, så det er din unikke måde at danse på i en fælles rytme, og med fælles trin.
Du kan skabe dig, danse som du måske i al hemmelighed gør når du er alene og samtidig danse med dine stemninger og lade dem få plads. Du bliver guidet gennem simple trin til alle musikgenrer. Vi danser rundt mellem hinanden, her er ingen spejle, og ikke noget foran eller bagved.
Det er en dansefest for krop og sjæl, som bare kræver at du har lyst til at danse, og lader dig guide. Sammen skaber vi en frigørende dansefest!

 

Alle er velkomne, og der kræves ingen forkundskaber.

 

Om Steffanie Anna vores underviser: ‘Jeg har danset siden jeg kunne bruge dansesko. Først i sportsdans, så en masse moderne og hiphop indtil jeg mødte groove og mærkede en utrolig kreativitet og frigørelse, og her er jeg så.
Jeg er jordemoderstuderende bor i et kollektiv med farvede bånd i et stort hår. Jeg danser med alt og alle:)

 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

 

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet behøver du ikke stå i kø i baren men kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

 

Vi glæder os til at danse med jer.
Bedste hilsner Steffanie og Absalon

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.