FÆLLES MORGENTRÆNING

FÆLLES MORGENTRÆNING

When:
15. January 2018 @ 8:00 – 9:00 Europe/Copenhagen Timezone
2018-01-15T08:00:00+01:00
2018-01-15T09:00:00+01:00

Kom med til fælles funktionel morgentræning hver mandag kl. 8.00-9.00 i Absalon. til og med d. 16 april.

Vi arbejder på hvordan kroppens struktur og naturlige bevægelsesmønstre kan åbnes og give dig mere frihed og balance i det daglige liv. Igennem øvelser for led og muskler, partnerarbejde og leg, vil vi udfordrer balance, koordination, mobilitet og styrke. Vi skal både kravle, rulle, hoppe og stå på et ben. Uanset om du arbejder på kontor eller er elitegymnast skal træning være sjovt, stimulerende og promovere mere bevægelse.
Funktionel træning er til dig der gerne vil lære din krop bedre at kende og gerne vil have sved på panden. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage andet end lysten til at bevæge sig.

Om Jeppe Kaas Vad, vores underviser:
Jeppes træningsliv startede i en tennisklub i Zimbabwe da han var 3 år, og han har siden dyrket flere slags boldsports, svømning, atletik mm. I øjeblikket er han optaget af dans, crossfit og kampsport, og bruger det som base for undersøgelse af kroppen.
Jeppe er uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole og har bl.a. arbejdet på det Kongelige Teater, Åben Dans og Moving Into Dance Mophatong.

Ingen tilmelding, kom blot lidt før vi starter. Kom som du er med morgenhår og søvn i øjnene.

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Køb din billet i baren inden holdet starter, eller køb et 10-turs kort til 500 kr. Så slipper du for at stå i køen hver gang. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold, og det har ingen udløbsdato.

Vi glæder os til at blive stærke sammen
Bedste hilsener Jeppe & Absalon

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.