AKRO YOGA

AKRO YOGA

When:
4. February 2018 @ 16:30 – 18:00 Europe/Copenhagen Timezone
2018-02-04T16:30:00+01:00
2018-02-04T18:00:00+01:00
Where:
Klubben

Der er Akro yoga hver søndag kl. 16.30-18.00 i Absalon – Holdet er for voksne.

Dette er eventet for de u-lige uger hvor Cecilie underviser.
(Peter og Julie underviser i lige uger)

Hvis du er træt at at stå alene og bakse med en maskine nede i det lokale fitnesscenter, så kom med til akroyoga! Her træner vi balance, styrke, stabilitet og smidighed, og vi gør det sammen for så er det meget sjovere:-) Vi har fokus på basale stillinger og små flows, så alle kan være med. Kom alene eller medbring dine venner – alle er velkomne!

Om Cecilie Hyltén-Cavallius vores underviser:
Cecilie er garvet akroyogi og bevægelsesunderviser, med baggrund som fysioterapeut. Hun elsker bevægelse i alle afskygninger og arbejder til daglig med familiebevægelse. De seneste år har hun udviklet konceptet “Familieflyvning”. Med balance som et grundlæggende tema for en sjov og anderledes bevægelsespraksis, kombinerer hun elementer fra akroyoga, naturlig bevægelse og leg. Cecilie har altid et stort fokus på det legende element, om det er voksne eller børn – det skal være sjovt at træne!

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Ingen tilmelding, kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden du går op. Du kan betale fra gang til gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. så slipper du for at stå i kø hver gang. Kortet kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

Husk hvis du vil spise med til fællesspisning kl. 18 så køb din billet inden holdet går i gang – så du er sikret en plads.

Vi glæder os til at flyve med jer

Bedste hilsner
Cecilie og AbsalonSee More

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.