AHA! VI MALER PORTRÆTTER

AHA! VI MALER PORTRÆTTER

When:
16. September 2017 @ 11:00 – 14:00 Europe/Copenhagen Timezone
2017-09-16T11:00:00+02:00
2017-09-16T14:00:00+02:00
Cost:
50 kr

Kom og vær med til at male portrætter. Tag din bror eller søster med, din ven eller veninde og lav portrætter af hinanden eller et af dig selv.

Alle kan være med, erfaring eller niveau er ikke påkrævet. Alle, der kan se, kan male, når Kirsten guider os igennem farver og former.
Det er ikke decideret undervisning, men mere fokus på kreative udtryk og den legende tilgang mikset med hygge og fællesskab i Absalon.

PRAKTISK
• Det koster 50 kr pr. person. Du kan købe billet på dagen eller sikre din billet her: http://bit.ly/2vv7Ghx
• Vi har maling, pensler, papir og spejle til selvportrætter, men tag også meget gerne selv materialer med, hvis du har.
• Der kan købes friskbagte boller, frokost, kage og drikke i baren.

______________________________________________________

VI MALER er en del af AHA! i Absalon.

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

Find AHA!-aktiviteter på absaloncph.dk og facebooksiden Absalon, samt andre kreative aktiviteter på Krea i Absalon.

Se hele kalenderen

Du kan lige nå med når vi holder workshop i Kreativ Machine Learning i morgen! Vi skal lære at lave interaktive programmer og træne algoritmerne til at genkende lyde, ansigtsudtryk, forskellige dyr og meget mere.
Læs mere og find billetter gennem begivenheden:
... Vis mereVis mindre

AHA! Kreativ Machine Learning

January 20, 2018, 1:00pm - January 20, 2018, 5:00pm

Hvorfor skal man altid kode ting? Kan man ikke bare træne computeren til at forstå hvad man mener? Jo man kan - med Machine Learning! Machine Learning giver computere evnen til at lære uden at bli...

Se på Facebook