AHA! PODCAST KLUB

AHA! PODCAST KLUB

When:
5. November 2017 @ 19:00 – 20:30 Europe/Copenhagen Timezone
2017-11-05T19:00:00+01:00
2017-11-05T20:30:00+01:00

Lyst til at lytte i fællesskab?

 

I Absalons Podcast Klub lytter vi til podcasts sammen, og taler om det vi har hørt. Hver første søndag i måneden dykker vi ned i en ny podcast, der maler billeder på nethinden, forarger og forbløffer.

 

Absalons Tårnværelse danner rammen for lytteriet. Oplev i fællesskab med andre, hvordan du gennem musik, tale og lyd kan blive opslugt af en forunderlig auditiv verden og del din oplevelse efterfølgende.

 

Kender du en podcast, du har lyst til at dele? Så er du velkommen til at sende det som et programforslag. Skriv en PM til Sanne (se under beskrivelse på Facebook).

 

Lytteleder Sanne Lundqvist er en ægte podcastnørd og har i mange år beskæftiget sig med produktion af radio og podcasts. Hun har skrevet speciale om podcastserien Serial og om hvordan sammensætning af forskellige lyde skaber forståelse. Derudover sidder hun i bestyrelsen for Center for Podcasting og er podcastredaktør på Netudgaven.

 

Det er gratis at være med. Sørg for at komme i god tid, sødt og salt kan købes i baren 🙂

 

Vi ses!

 

Kærlig hilsen
Sanne & Absalon

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

Podcast Klubben er en del af AHA!

 

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

 

Find AHA!-aktiviteter på absaloncph.dk og Absalon, samt andre kreative aktiviteter på Krea i Absalon <3

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.