AF:ART – SOMMERTONER

AF:ART - SOMMERTONER

When:
2. June 2018 @ 20:30 – 3. June 2018 @ 2:00 Europe/Copenhagen Timezone
2018-06-02T20:30:00+02:00
2018-06-03T02:00:00+02:00

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 2 Juni, hvor kunstmagasinet AF·ART inviterer indenfor i Absalons vidunderlige rum til en fest i kunstens tegn.

 

Traditionen tro byder lørdagen på fællesspisning kl 18, hvorefter vi denne aften byder en række unge danske musikere på scenen. Omgivet af smukke visuals, der vil lægge sig som en magisk ramme omkring scenen, spiller de sprøde sommertoner, der sætter soundtracket til denne første weekend i juni.

 

I løbet af de kommende uger op til aftenen vil vi løfte sløret for de navne, vi vil præsentere på scenen, så følg med og find i mellemtiden danseskoene frem. Grib sommerkjolen og solbrillen, tag en kunst-entusiast i hånden og læg vejen forbi Sønder Boulevard i solskin lørdag d. 2. juni. Vi glæder os til at se jer til en svingom!


Kys og kram,
Absalon & AF·ART Magazine

 

ENTRÈ: 30 kr
Aldersgrænse: 18 år


_________________
___________
AF·ART er et frivilligtbaseret kunstmagasin, der med udgangspunkt i København behandler alt, hvad vi på redaktionen finder interessant og inspirerende i det spirende lag af den nordiske scene for kunst og kultur. Vi ønsker at udbrede kendskabet samt tilgangen til kunst og således fungerer vi som en platform for såvel unge kunstnere som kunstkritikere. Magasinet udgives halvårligt og sammensættes af en række kritiske artikler, interviews og papirgallerier med det formål at dykke dybere ned i kunstens univers og stille spørgsmål til, hvad det er kunsten kan, og hvorledes den påvirker vores liv. AF·ART har seks udgivelser bag sig og senere på sommeren udkommer vores syvende udgivelse. Som altid vil det være muligt at købe magasinet på aftenen til en favorabel pris.

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.